La Mulţi Ani!!!

Să vă amintiţi cu placere de toate implinirile din acest an, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu încredere de tot ce nu aţi reusit. Fiţi mândri că aţi ramas aceleaşi suflete calde. La Mulţi Ani şi un 2011 aşa cum vi-l doriţi voi.

Poftiţi la artificii!!!

La fel ca anii trecuţi, Primăria Mediaş nu a pregătit un program special pentru noaptea de Revelion, în afara binecunoscutului foc de artificii. Pentru că medieşenii nu s-au dat în vânt după diferite concerte, organizate în urmă cu câţiva ani, reprezentanţii municipalităţii au decis să marcheze trecerea în noul an doar prin focul de artificii. În aceste condiţii, medieşenii sunt aşteptaţi la miezul nopţii să marcheze intrarea în noul an printr-un spectaculos foc de artificii. „Şi în acest an continuăm tradiţia de marcare a momentului trecerii în noul an, prin organizarea unui foc de artificii în Piaţa Corneliu Coposu. Astfel, toţi cetăţenii sunt invitaţi să participe pe 31 decembrie la miezul nopţii, pentru a lua parte la acest eveniment şi a ne bucura împreună de sosirea noului an 2011”, mi-a spus Alina Ştefan, purtătorul de cuvânt al Primăriei Mediaş.

Bugetul Mediaşului va fi adoptat în prima parte a lunii ianuarie


Reprezentanţii municipalităţii medieşene aşteaptă doar adoptarea bugetului judeţului, pentru a putea convoca Consiliul Local în şedinţă extraordinară în vederea adoptării bugetului pentru anul 2011. Edilii oraşului au avut mai multe întâlniri cu directorii principalelor direcţii şi servicii, astfel încât în linii mari, bugetul municipiului de pe Târnava Mare a fost deja creionat. „Pentru anul 2011 ne-am propus un buget de dezvoltare, în care vom pune un accent deosebit pe investiţiile majore ale oraşului în special în domeniul infrastructurii urbane, vom  continua lucrările demarate în 2010 şi vom începe altele noi. Bugetul anului 2011 va fi suplimentat prin sumele provenite din împrumutul contract de municipalitate de la Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, împrumut care are ca destinaţie demararea lucrărilor de investiţii. Bugetul de venituri şi cheltuieli al Municipiului Mediaş în 2011 este estimat la  90 milioane de lei. Acestă micşorare a bugetului nu se datorează situaţiei economice, ci reglementărilor normative care impun ca sumele rezultate din vânzarea de bunuri aparţinând domeniul nostru privat să fie prevăzute numai după valorificare. De fapt, prevederile bugetare vor fi diminuate şi nu realizările”, a declarat primarul Teodor Neamţu.
Cel mai probabil, bugetul Mediaşului pentru 2011 va fi adoptat în prima jumătate a lunii ianuarie, în cadrul unei şedinţe extraordinare a legislativului medieşean.

2010 – an de excepţie pentru Armax Gaz Mediaş


Armax Gaz a confirmat, în anul 2010, poziţia sa de unic furnizor de staţii de uscare pentru gaze din sud-estul Europei, încheind un contract substanţial, de mai multe milioane de euro, cu compania TPAO din Turcia, pentru realizarea a două staţii de uscare de gaze naturale. La licitaţia desfăşurată în Turcia, Armax Gaz a învins principalii competitori de pe piaţa din Europa şi România. Tot în cursul acestui an, Armax Gaz  a dezvoltat un parteneriat cu grupul australiano-britanic Zeta Petroleum, pentru exploatarea zăcămintelor de ţiţei şi gaze naturale din Perimetrul Jimbolia Veche şi Jimbolia Nouă, de lângă Timişoara. Acest perimetru va oferi Armax Gaz posibilitatea ca, în 2011, să devina prima firmă privată din România care produce şi vinde ţiţei şi gaze naturale. De asemenea, în 2010, Armax Gaz a obţinut fonduri europene nerambursabile pentru un contract de aproximativ 1,5 milioane de euro, care va mări substanţial capacitatea de producţie a societăţii în 2011. Compania va fi astfel pregătita să ofere soluţii de înaltă tehnologie pentru piaţa energetică din România şi va putea să „atace” pietele internationale. În ceea ce priveşte planurile pentru viitor, 2011 va fi anul în care conducerea Armax Gaz îşi va pune în fapt decizia de a lista compania la bursă, renunţând la opţiunea unei burse străine în favoarea Bursei de Valori Bucureşti.

Zilele libere prin lege, mai puţine în 2011

2011 va fi cel mai sărac în zile libere. Doar şase dintre liberele legale vor fi în timpul săptămânii, aşa că ne odihnim mai puţin în afara weekend-urilor şi a concediilor. Avem sărbători legale de 1 şi 2 ianuarie, prima şi a doua zi de Paşte, prima şi a doua zi de Rusalii, Sfânta Marie, Ziua Naţională şi primele două zile de Crăciun. Doar că, prin tradiţie, unele dintre ele pică în week-enduri. Altele aşa s-au nimerit în 2011. De exemplu, 1 şi 2 ianuarie sunt în acest sfârşit de săptămână. Mai suntem liberi şi pe 24 ianuarie, dată propusă de Senat. 1 mai, adică Ziua Muncii, este înscrisă în calendarul 2011 duminica. 1 decembrie, însă, cade într-o joi, deci e zi liberă în timpul săptămânii. Şi prima zi de Crăciun cade tot în ultima zi a săptămânii. Cea de-a doua zi a Sărbătorii naşterii lui Iisus va fi însă luni, aşa că angajaţii români vor avea libere trei zile, cât o minivacanţă.

Nova TV lansează "Medieşeanul anului 2010"

Iniţiativă cât se poate de binevenită a colegilor de la Nova TV. Aceştia lansează prima provocare a "Galei Medieşeanul Anului 2010". Toate detaliile acestui demers le găsiţi aici. Printre categoriile unde sunt aşteptate voturile voastre se numără: Artistul anului 2010, Evenimentul anului 2010, Sportivul anului 2010, Antrenorul anului 2010 şi  Managerul anului 2010.

Patinoarul artificial – asaltat de medieşeni


Foarte bună ideea reprezentanţilor municipalităţii medieşene de amenajare a unui patinoar în Piaţa Corneliu Coposu din oraş. Zilnic, sute de tineri din oraş, dar şi persoane de vârsta a doua petrec câteva ore la patinoar, acesta fiind de altfel printre singurele distracţii ale medieşenilor în această perioadă. Şi cum elevii sunt în vacanţa de iarnă, patinoarul este plin-ochi zilnic, mai ales după-amiaza şi seara. „Venim des la patinoar, fiindcă altceva nu prea avem ce face. Ne strângem mai mulţi colegi şi petrecem câteva ore aici”, mi-a spus un tânăr, ieri, în jurul amiezii. Patinoarul va fi deschis până la jumătatea lunii februarie.

Revistă de Responsabilitate Socială la Transgaz Mediaş


Recent a văzut lumina tiparului prima ediţie anuală a Revistei de Responsabilitate Socială Corporativă (CSR) a societăţii Transgaz Mediaş. Intitulată sugestiv „Triple P”, Profit-People, Planette, revista redă prin text şi ilustrează prin imagini unitatea de substanţă şi valoare a proiectelor de responsabilitate socială corporativă derulate de companie în anul 2010, alături de alte acţiuni sociale şi umanitare în care Transgaz s-a implicat. Axată pe o construcţie atractivă şi uşor de reţinut, revista conţine rubrici precum Politica de Responsabilitate Socială Corporativă a societăţii pe anul 2010; Acţiuni desfăşurate de Transgaz pe parcursul acestui an; Proiectele CSR 2010 ale companiei în imagini, dar şi alte informaţii interesante. „Plecând de la premisa că „faptele bune trebuie făcute publice pentru că ele au capacitatea de a educa prin puterea exemplului”, putem spune că rolul Revistei CSR – TRIPLE P este unul cât se poate de simplu şi anume, să prezinte, să informeze şi să transmită publicului interesat (angajaţi, acţionari, parteneri, comunitate, mediu) tot ceea ce Transgaz a întreprins în anul 2010 pe linia responsabilităţii sociale corporative şi a acţiunilor umanitare, dar şi ce planuri are în acest domeniu pentru anul 2011”, susţin reprezentanţii Transgaz.

Gaz Metan Mediaş se reuneşte pe 10 ianuarie 2011

Datorită faptului că prima etapă din 2011 a fost amânată cu o săptămână, antrenorul grupării medieşene, Cristian Pustai, a luat decizia de a comanda primul antrenament pe 10 ianuarie 2011, şi nu pe 6, aşa cum stabilise iniţial. “Chiar înainte de Crăciun am avut o discuţie cu cei din conducerea tehnică a echipei, în care am decis modificarea programului echipei. Astfel, ne vom reuni pe 10 ianuarie, iar o săptămână mai târziu echipa va pleca într-un prim stagiu de pregătire centralizată, la Reghin, unde va sta 7 zile. Cantonamentul din Antalya va începe pe data de 26 ianuarie. Ne-a dat puţin planurile peste cap modificarea datei de începere a returului, dar am finalizat rapid programul echipei”, a afirmat Ioan Horoba, directorul general al grupării medieşene. În stagiul din Turcia, medieşenii vor susţine mai multe jocuri de verificare, fiecare dintre acestea urmând să fie televizate de postul GSP TV.

La Mulţi Ani, Ştefan şi Ştefana!

Le transmt toate gândurile bune, alături de urările de sănătate şi fericire, tuturor persoanelor care îşi aniversează astăzi onomastica. Pentru toţi Ştefanii şi Ştefanele, un gând bun şi un An Nou 2011 mult mai bun şi plin de realizări.

Balul Pristinilor la Ighişu Nou

Am petrecut azi noapte aproximativ 2 ore la Ighişu Nou, unde o frumoasă tradiţie a fost continuată şi în acest an. Astfel, la fel ca în ultimii aproximativ 65 de ani, căminul cultural din sat s-a umplut în a doua seară de Crăciun, cu ocazia Balului Pristinilor. Daniel cu Diana şi Robert cu Andreea au fost pristinii din 2010 şi s-au ocupat admirabil de organizarea acestui bal. La ora 0, când a fost Dansul Pristinilor, am realizat şi câteva poze. Felicitări tuturor şi să aveţi cu toţii parte de un An Nou mai bun.

Vine ger mare!

De astăzi, vremea se răceşte şi va fi în general închisă. Cerul va fi acoperit şi pe arii extinse va ninge. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări izolate la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între -3 şi 2 grade, iar cele minime între -9 şi -3 grade. La munte se va semnala ceaţă. Mâine, vremea va fi rece. Cerul va fi mai mult noros şi local va ninge slab. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări locale în zona de munte. Temperaturile maxime se vor încadra între - 4 si un grad, iar cele minime între -12 şi - 6 gr.C. Local, la munte se va semnala ceaţă.  Miercuri, vremea va fi deosebit de rece, geroasă noaptea şi dimineaţa. Cerul va fi temporar noros şi pe arii restranse se vor semnala ninsori slabe. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări locale în zona de munte. Temperaturile maxime se vor încadra între -7 şi -2 grade, iar cele minime între -16 şi -10 grade Celsius, izolat mai scăzute în depresiuni.  Joi, vremea va fi rece, geroasă noaptea şi dimineaţa. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări în zona de munte. Temperaturile maxime se vor încadra între -10 şi -4 grade, în timp ce minimele se vor situa între -24 şi -15 de grade Vineri, vremea se menţine rece, sub normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, temporar noros. Local, va ninge slab. Vântul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între - 8 şi - 2 grade, iar cele minime între -18 şi -10 grade Celsius.

Alcoolul şi bătăile – în „top” de Crăciun, la Ambulanţa Mediaş


Sărbători de Crăciun pline de intervenţii pentru asistenţii Serviciului de Ambulanţă Mediaş. Personalul medical care a lucrat în noaptea de Ajun şi prima zi de Crăciun nu a avut o clipă de linişte, peste 65 de intervenţii fiind înregistrate în această perioadă. Ca în fiecare an, la loc de „cinste” au fost cazurile de come alcoolice şi bătăile. „Serviciul de Ambulanţă Mediaş a fost solicitat la un număr de 65 de cazuri. Dintre acestea, un număr considerabil a fost reprezentat de intoxicaţiile cu alcool, traumatisme prin agresiuni fizice colective, dar şi abuzuri de alimente”, mi-a spus Radu Poplăcenel, asistent în cadrul Serviciului de Ambulanţă Mediaş. Pentru că Sărbătorile de Iarnă sunt în toi, asistenţii medicali recomandă multă precauţie, atât în ceea ce priveşte mâncărurile, dar şi consumul de alcool.

6 nou-născuţi de Crăciun, la Mediaş


Moş Crăciun a adus la Mediaş, în noaptea de Ajun, dar şi în prima zi de Crăciun, nu mai puţin de 6 copii. Dintre aceştia, 5 sunt fetiţe şi un singur băieţel, doi dintre nou-născuţi venind pe lume prin operaţie cezariană. Potrivit medicilor din cadrul Secţiei Neonatologie Mediaş, toţi copiii sunt sănătoşi şi s-au născut în condiţii foarte bune, evoluţia lor fiind favorabilă.

Doi tineri din Mediaş - la spital după ce au consumat etnobotanice



Doi tineri de 16, respectiv 17 ani din Mediaş au ajuns în noaptea de joi spre vineri la Compartimentul de Primire Urgenţe al Spitalului Municipal din oraş, după ce au consumat etnobotanice. Personalul medical le-a acordat primele îngrijiri medicale, tinerii fiind relativ repede stabilizaţi, iar după câteva ore au plecat spre casele lor. Poliţiştii medieşeni încearcă acum să afle de unde şi-au procurat tinerii substanţele etnobotanice. La începutul săptămânii trecute, consilierii locali din Mediaş au adoptat o hotărâre prin care au interzis magazinele de vise pe raza municipiului de pe Târnava Mare.

Ajun de Crăciun cu colinde, la SNG Mediaş


A fost o seară de Ajun de Crăciun magică la Şcoala Naţională de Gaz Mediaş. La fel ca în ultimii ani, în seara de 24 decembrie la ora 17, conducerea, cadrele didactice şi elevii şcolii medieşene s-au strâns lângă pomul de Crăciun unde preţ de aproape o oră au colindat, vestind astfel naşterea Mântuitorului. „Ne-am obişnuit ca în ultimii ani, în seara de Ajun să ne strângem cu toţii în curtea şcolii, în jurul bradului şi să colindăm. I-am avut alături de noi pe membrii Ansamblului „Purtata” Mediaş, iar împreună ne-am bucurat de o seară foarte frumoasă”, mi-a spus Ştefan Valea, directorul Şcolii Naţionale de Gaz Mediaş. Toţi colindătorii au fost răsplătiţi la sfârşit cu daruri din partea lui Moş Crăciun.

Elevii SNG Mediaş au fost „Moş Crăciun” pentru copiii din Zlagna


Crăciunul 2010 a fost puţin mai fericit pentru elevii şcolii generale din Zlagna, datorită unei acţiuni de suflet a colegilor lor mai mari de la Şcoala Naţională de Gaz din Mediaş. Liceenii medieşeni au organizat un concert caritabil, toate fondurile colectate cu această ocazie fiind folosite pentru cumpărarea unor obiecte de îmbrăcăminte, dar şi alte daruri pentru copiii de la şcoala din Zlagna. „Concertul a fost susţinut de un grup de elevi ai şcolii noastre şi face parte dintr-un proiect intitulat „Fratele meu mai mic învaţă la ţară”. Este un proiect care durează de mai mulţi ani şi prin care încercăm să ajutăm în fiecare an, la sărbătorile mai mari, cum ar fi Crăciunul, Paştile sau Ziua Copilului, pe elevii claselor I-IV de la şcoala generală din satul Zlagna. Ne-am bucurat foarte mult că şi în acest an am reuşit să le oferim o mică bucurie de Crăciun”, a precizat Ştefan Valea, directorul Şcolii Naţionale de Gaz Mediaş. Potrivit lui Valea, în urma concertului de caritate au fost colectaţi aproximativ 1.500 de lei, bani cu ajutorul cărora au fost cumpărate mici cadouri pentru copii.

CRĂCIUN FERICIT!

În cea mai frumoasă seară a anului, vă doresc tuturor celor care zăboviţi zilnic pe acest blog sa aveţi parte de un Crăciun de vis alături de cei apropiaţi sufletelor voastre, iar bătrânul Moş Crăciun să vă aducă tot ceea ce v-ati dorit. Să deschideţi porţile şi sufletele celor care vă colindă si care vestesc cel mai important moment, Naşterea Mântuitorului. Ziua de Crăciun să fie una a veseliei, a regăsiri alături cei dragi şi să petreceţi frumos. LA MULŢI ANI! CRĂCIUN FERICIT!
Colindul meu de suflet

Colindul meu de suflet

Acest minunat colind interpretat de Ştefan Hruşcă, este preferatul meu. Tocmai de aceea îl şi postez, alături de primele urări de Sărbători de vis şi un Crăciun minunat în familie.
                             

                                                                          

Tinerii din Curciu au vestit cu Steaua, Naşterea Domnului


Departe de lumea agitată a oraşelor, într-o mică aşezare din nordul judeţului se păstrează de generaţii o minunată tradiţie. Mersul cu Steaua a devenit o adevărată „regulă de aur” la Curciu, acolo unde în dimineaţa fiecărui Ajun de Crăciun, un grup de băieţi din clasele V-VIII vestesc Naşterea Domnului. Începând de la lăsatul Postului Crăciunului, băieţii claselor V-VIII încep să repete zilnic colindele pe care le-au cântat în dimineaţa de Ajun, când au pornit cu steaua prin sat. Cu o seară inainte de ajunul Crăciunului ceata de băieţi merg prin localitate, pe la gospodari, dupa iederă. Se întorc la casa unuia dintre ei, unde aduc şi steaua care este moştenită din generaţii în generaţii şi care este păstrată la biserica din localitate, pe care o împodobesc. În dimineaţa de 24 decembrie, s-au adunat în jurul orei 7.30 la casa preotului, de unde cu binecuvântarea acestuia, au plecat cu Steaua din poartă în poartă. „Avem acestă datorie sfântă, de a duce mai departe aceste obiceiuri creştine şi nu numai ca obicei, ci în primul rând credinţa care stă la baza acestor obiceiuri. Copiii sunt alături de noi, noi suntem alături de ei, muncim împreună şi vom munci în fiecare an. Copiii care sunt acum lângă mine sunt cei care prin efortul pe care l-au făcut, sunt cei care vor duce această tradiţie mai departe. Pentru acest lucru, le mulţumesc”, mi-a spus preotul Mihai Mihăilă din Curciu. După ce au primit binecuvântarea preotului, ceata de colindători au început să vestească Naşterea Mântuitorului la fiecare gospodărie din sat. De apreciat este faptul că Steaua a fost primită în toate casele, indiferent de religia sau etnia gazdelor. Colindătorii sunt mesageri ai lui Dumnezeu, ei vin cu pace, urează sănătate, fericire şi vestesc mântuirea. Aşa se explică poate deosebita cinste cu care au fost primiţi colindătorii şi în acest an de gospodarii din Curciu.

Mesajul de Crăciun al primarului Teodor Neamţu


Acum la final de an, când ne aflăm la ceas de bilanţ pot spune că, deşi că 2010 a fost un an puţin mai dificil atât pentru administraţie cât şi pentru medieşeni, am realizat mare parte din ceea ce ne-am propus şi am creat premisele continuării politicii de dezvoltare a Mediaşului. În prag de sărbători vă transmit cele mai bune gânduri, multă sănătate, bucurie, linişte în suflete şi un An Nou fericit. La mulţi ani !

Mesajul de Crăciun al viceprimarului Floarea Taropa


Sărbătorile de Crăciun şi de Anul Nou să vă găsească cu sufletele împăcate, să vă aducă linişte, căldură, armonie în suflet  şi speranţă pentru mai bine. La mulţi ani!

Hoţii au furat peste 100 de metri dintr-o ţeavă de gaz dezafectată


120 de metri dintr-o conductă dezafectată de gaz au fost furaţi de câteva persoane zilele trecute. Furtul s-a petrecut cel mai probabil la începutul acestei săptămâni, poliţiştii fiind sesizaţi în cursul zilei de miercuri. Au încceput imediat cercetările şi au reuşit identificarea uneia dintre persoane. Când au ajuns la locul faptei, au constatat că 120 de metri din respectiva conductă fuseseră deja furaţi, iar pe o lungime de alţi 250 de metri, conducta era descoperită de pământ, fiind pregătită cel mai probabil pentru a fi sustrasă. Poliţiştii încearcă să dea de urma tuturor persoanelor implicate în acest furt, iar societatea de gaz va stabili zilele următoare şi prejudiciul cauzat.

Casă spartă la Mediaş


O casă de pe strada Cristalului din Mediaş a fost „vizitată” de unul sau mai mulţi hoţi nopţile trecute. Din interior au fost sustrase mai multe bunuri, respectiv haine şi covoare, imobilul fiind nelocuit de mai multă vreme. Sesizaţi, poliţiştii medieşeni au început imediat cercetările, stabilind că autorul sau autorii furtului au intrat în respectiva casă prin spargerea şi mai apoi escaladarea unui geam. Cazul a intrat în atenţia lucrătorilor Biroului de Investigaţii Criminale din oraş, care încearcă să dea de urma hoţilor sau hoţului.

Furt de la fostul CAP din Brateiu


Furt de zile mari la Brateiu. Persoane rămase deocamdată necunoscute au intrat în sediul fostului CAP din localitate, de unde au furat o maşină de găurit, o trusă de scule şi peste 4.600 de piese din alamă. Prejudiciul stabilit de poliţişti a fost estimat la 3.200 de lei. Cazul este cercetat de poliţiştii din Brateiu şi de lucrătorii Biroului Poliţiei Rurale Mediaş.

Peste 1.000 de petarde şi pocnitori confiscate la Mediaş


Captură-record de petarde la Mediaş. În cursul zilei de joi, poliţiştii medieşeni au confiscat nu mai puţin de 70 de cutii în care se aflau peste 1.000 de petarde şi pocnitori. Acţiunea poliţiştilor a fost inclusă în cadrul programului „Foc de artificii 2010”, cele 70 de cutii fiind confiscate de la un număr de 6 persoane. În acelaşi timp, vânzătorii de petarde s-au ales şi cu dosare penale, cercetările în acest caz fiind continuate de lucrătorii Poliţiei Mediaş.

Moş Crăciun a ajuns şi la Poliţia Mediaş


Surpriză plăcută pentru cei peste 70 de copii ai poliţiştilor din Mediaş şi din comunele arondate municipiului de pe Târnava Mare. Moş Crăciun a „descins” la sediul poliţiei ieri dimineaţă şi a împărţit o mulţime de cadouri pentru cei mici, nu înainte ca prichindeii să îi promită moşului că anul viitor vor fi mult mai cuminţi şi ascultători. „Este o tradiţie ca în fiecare an, cu ocazia Sărbătorii Crăciunului, copiii poliţiştilor să primească daruri de la Moş Crăciun. Aşa s-a întâmplat şi în acest an, iar Moş Crăciun a venit joi dimineaţa la copiii cadrelor din cadrul Poliţiei Mediaş şi a celor din cadrul posturilor de poliţie comunale arondate. Moşul a fost darnic pentru cei 72 de copii, care au vârste cuprinse între un 1 şi 14 ani. Copiii au spus poezii, au cântat şi i-au promis moşului că anul viitor vor fi mai cuminţi, vor asculta de părinţi şi vor lua note mai bune la şcoală”, a spus comisarul şef Dorin Rău, comandantul Poliţiei Mediaş.

Primăria Mediaş ridică barierele din centru, de sărbători


În intervalul 24 decembrie 2010-3 ianuarie 2011, parcarea controlată de bariere din zona centrală a Mediaşului, va fi liberă. Municipalitatea a luat această decizie pentru a veni în sprijinul  riveranilor care în perioada Sărbătorilor de Iarnă vor primi oaspeţi şi a preîntâmpina astefel diferite situaţii neplăcute în zilele de sărbătoare.

200 de zâmbete – „hrănite” de Consiliul Local al Tinerilor


La exact 3 săptămâni de la lansare, campania „Hrăneşte un zâmbet” s-a încheiat miercuri în sala mare de şedinţe a Primăriei, unde 200 de elevi din şcolile medieşene au primit darurile strânse pe parcursul acestei lunii. Iniţiativa Consiliului Local al Tinerilor Mediaş, de a oferi în prag de Sărbători, un mic cadou copiilor mai puţin favorizaţi de destin, şi-a atins astfel din plin scopul. Jucării, rechizite, dulciuri şi alimente, toate aceste produse au fost donate de medieşeni cu sufletul mare care au vrut în acest fel ca masa de Crăciun a unor copii să fie puţin mai bogată decât de obicei.  „Suntem foarte fericiţi pentru faptul că am reuşit să hrănim zâmbete. Copiii cărora le-am oferit caruri au fost fericiţi, bucuroşi şi vreau să le mulţumim tuturor medieşenilor care au donat alimente sau dulciuri pentru această campanie. Vreau să le urez tuturor medieşenilor, Sărbători Fericite şi un An Nou plin de bucurii”, a spus Răzvan Ivan, „primarul” tinerilor medieşeni. Prezent la finalul campaniei „Hrăneşet un zâmbet”, edilul şef al Mediaşului a declarat că ediţia din acest an şi-a azins pe deplin scopul. „Este iniţiativa Consiliului Local al Tinerilor şi vreau să îi felicit pentru acest lucru. S-au implicat foarte serios în colectarea alimentelor, jucăriilor, rechizitelor şi dulciurilor şi le-au oferit colegilor lor poate mai puţin favorizaţi de soartă”, a spus Teodor Neamţu. Campania „Hrâneşte un zâmbet” a debutat la începutul lunii decembrie, de-a lungul celor trei săptămâni numeroase personalităţi din oraş participand cu diferite produse la sprijinirea copiilor care provin din familii nevoiaşe.

.

.

MEDIAS

.
Un produs Blogger.