Teodor Neamţu rămâne primarul Mediaşului


Un sondaj de opinie realizat în perioada 29 mai - 4 iunie arată faptul că medieşenii îi vor acorda încă un mandat de primar lui Tedor Neamţu. Sondajul de opinie a fost realizat de S.C. Media Remark SRL Cluj – Napoca la comanda PDL Mediaş pe un eşantion de 1157 de persoane şi are o eroare maximă admisă de ± 2%. Interviurile s-au desfăşurat la domiciliul subiecţilor iar eşantionul folosit a fost unul probabilist, stratificat (criteriul de stratificare: secţiile de votare din localitate). Întrebaţi „în ce direcţie merg lucrurile în oraş?”, 56,2% dintre medieşeni spun că lucrurile merg în direcţia cea bună, 30,4% afirmă că Mediaşul se îndreaptă într-o direcţie greşită în timp ce 13,4% nu pot să aprecieze acest aspect. Trendul ascendent pe care se află Mediaşul se reflectă şi în intenţia de vot pe care o are actualul primar care a reuşit se pare să-şi convingă electoratul să-i acorde un mandat întreg. Teodor Neamţu a fost ales în funcţia de primar al Mediaşului  în noiembrie 2009 având un mandat de completare.
La întrebarea „Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru primarul oraşului dvs. cu cine aţi vota?” alegătorii au răspuns în marea lor majoritate Teodor Neamţu. Astfel, la alegerile care vor avea loc în data de 10 iunie candidatul Partidului Democrat Liberal este creditat cu 37,8%% în ceea ce priveşte intenţia de vot. În acelaşi sondaj, Eugen Moraru, candidatul USL este plasat pe locul al doilea şi întruneşte 24,4% din sufragii. Candidatul independent Gheorghe Roman este creditat cu 19,6% în ceea ce priveşte intenţia de vot.
Clasamentul pentru Primăria Mediaş este completat de Ioan Lăzăroiu –PPDD care întruneşte 2,4% din sufragii, Tudor Jeleriu – Partidul Verde care obţine 2,1% din voturile medieşenilor şi Marius Ivan- PRM care a reuşit să convingă 1,2% dintre medieşeni să-i dea votul de încredere. În cazul alegerilor de duminică 2,3% dintre medieşeni au spus că nu vor merge la vot iar 10,20% încă nu au decis cărui candidat vor acorda votul de încredere.
Un produs Blogger.