4 infracțiuni rutiere. Ce a făcut o șoferiță de 26 de ani

În cursul zilei de 26 februarie 2015, în cadrul activităţilor specifice desfăşurate în trafic de poliţiştii rutieri au constatat 4 infracţiuni la regimul circulaţiei, astfel:
-un conducător auto a fost identificat în trafic conducând un autovehicul neînmatriculat, autorizaţia provizorie de circulaţie fiind expirată;
-o persoană a fost identificată în trafic conducând autovehiculul fără a deţine acest drept iar
-în municipiul Sibiu, o conducătoare auto a încredinţat maşina spre conducere unei persoane ce avea acest drept suspendat. Ambele persoane sunt cercetate penal.
În fapt, în dimineaţa zilei de ieri, poliţiştii rutieri din cadrul Biroului Rutier Sibiu aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale în Piaţa Mare, o maşină a lovit un pilon de acces. La faţa locului, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii rutieri au constatat că autoturismul era condus de o conducătoare auto (în vârstă de 26 de ani, domiciliată în Avrig) al cărei drept de a conduce autovehicule era suspendat. Totodată, poliţiştii au stabilit faptul că autoturismul i-a fost încredinţat spre conducere de o altă persoană de sex feminin, deşi aceasta din urmă cunoştea situaţia în care se afla conducătoarea auto. 
Ambele persoane sunt cercetate penal pentru săvârşirea de infracţiuni la  regimul circulaţiei, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană căreia exercitarea acestui drept îi este suspendată (art. 335 alin. 2 din Codul Penal) şi încredinţarea cu ştiinţă a unui vehicul spre a fi condus pe drumurile publice de către o persoană al cărei drept de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat.
Un produs Blogger.