Fă-i o surpriză deosebită fetiței tale cu păpușa Equestria Sunset Shimmer (P)

În această săptămână, toată lumea se pregătește deja să ofere mărțișoare, având în vedere că duminică este 1 martie, iar asta înseamnă că începem prima lună de primăvară din acest an. Începem deja să ne gândim la pomi înfloriți, la soarele care devine tot mai uternic și la florile parfumate ce vor împodobi peisajul destul de mohorât cu care ne-a obișnuit iarna.
Pentru fetițe, probail că cel mai frumos mărțișor este o păpușă frumoasă, în mod special dacă păpușa respectivă mai este și colorată și are accesorii spectaculoase. În caz că nu știați, unele dintre cele mai populare păpuși ale momentului sunt păpușile Equestria, ca parte a colecției My Little Pony. În afară de figurinele în formă de ponei, pe care cei mici le cunosc din desene animate, aceste figurine sunt însoțite și de o serie de păpuși, care cu siguranță le vor încânta pe fetițe. 
Cea mai nouă păpușă din această colecție este păpușa Equestria Sunset Shimmer. Păpușa poartă o ținută foarte modernă și are o cască specială, deoarece se pregătește de concert. În plus, aripile sale, asemănătoare unui fluture, strălucesc foarte frumos sub lumina reflectoarelor. 
Păpușile Hasbro sunt recunoscute pe plan mondial pentru calitatea lor, și pentru faptul că au design deosebit, în care se folosesc elemente surprinzătoare și multe culori, pentru a fi placul copiilor. Oricare dintre păpușile equestria poate fi un cadou deosebit pentru o fetita, insa sunt jucăriile care pot fi și colecționate, pentru a se forma o întreagă trupă de păpuși care să dea concerte de neuitat. 
Păpușile sunt jucării care au un rol important în educația oricărei fetițe, deoarece le stimulează pe acestea să practice joaca pe rol, se transformă de obicei în jucării care le însoțesc tot timpul în jocurile lor și pot deveni orice își doresc micuțele, asemenea unor actori în miile de povești născute din imaginația lor.
Articol realizat în colaborare cu magazinul online de jucării ToysMall.ro.
Un produs Blogger.