FOTO: Îi cunoaşteţi pe aceşti tineri? Au luat un telefon mobil dintr-un fast food




Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Sibiu – Compartimentul Investigaţii Criminale solicită sprijin de la persoanele care au cunoştinţă despre cei doi tineri din imaginile de mai sus. Cei doi tineri sunt bănuiţi că au intrat fără drept în posesia unui telefon mobil. În data de 22 august 2015, în jurul orei 2.30, un bărbat şi-a uitat telefonul mobil pe o banchetă din incinta unui fast food din municipiul Sibiu, a revenit la scurt timp pentru a-şi recupera telefonul însă la masa ocupată anterior de el se aflau două persoane, un tânăr şi o tânără, existând suspiciunea rezonabilă că aceştia şi-au însuşit bunul fără drept.
Întrucât până la sosirea echipajelor de poliţie cele două persoane au părăsit localul, poliţiştii sibieni solicită sprijinul cetăţenilor în identificarea celor două persoane care apar în imaginile foto ataşate, acestea fiind în măsură să ofere informaţii în acest dosar.
Cei care pot oferi informaţii despre cei doi tineri sau au cunoştinţă despre acest eveniment sunt rugaţi să apeleze numărul unic apel de urgenţă 112 sau numărul de telefon fix 0269/212260. 
FOTO - IPJ Sibiu
Un produs Blogger.