FOTO - Un nou accident mortal: Mașină spulberată, soț şi soție decedaţi





ACTUALIZARE - Femeia rănită, luni, în accidentul rutier de la Sălişte, în urma caruia şoferul şi-a pierdut viaţa pe loc, a decedat la spital din cauza leziunilor grave suferite. Victima a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu, însă medicii nu au putut-o salva. “Pacienta de 84 de ani, din accidentul rutier de la Saliste a decedat în cursul după-amiezii de ieri, urma unui stop cardio –respirator neresuscitabil. În pofida eforturilor medicilor, din păcate femeia nu a mai putut fi salvată.”, a precizat Decebal Toderiţă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean Sibiu.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Un bărbat de 74 de ani a murit, luni după-amiaza, pe Drumul Naţional 1, între Sălişte şi Apoldu de Sus. Cel mai probabil, bărbatului i s-a făcut rău şi nu a mai putut stăpâni volanul, astfel că a itnrat pe contrasens şi a lovit o autoutilitară. Martorii la accident spun că şoferul de 74 de ani a avut un comportament ciudat, maşina a derapat şi apoi a venit cu spatele spre autoutilitară. Şoferul maşinii de care s-a izbit Dacia 1310 condusă de bărbatul care a decedat spune că nu a mai avut cum să îl evite.  "Şoferul unui autoturism Dacia 1310, într-o curbă, a pătruns pe contrasens, fiind acroşat de o autoutilitară. Din impact maşina a fost proiectată în şanţ. Şoferul de 74 de ania decedat, iar pasagera a fost grav rănită", a spus Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.
"La Unitatea de Primiri Urgenţe a SCJU Sibiu a fost adusă o pacienta de 84 de ani, care este politraumatizată, prezintă traumatism cranio-cerebral, traumatism toracic, multiple fracturi. Pacienta este conştientă dar instabilă hemodinamic şi în continuare va fi suspusă unor investigaţii de specialitate, întrucât nu a ieşit din sfera de pericol. Cu siguranţă femeia va rămâne internată", a spus, la rândul său, Decebal Todăriţă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.
Accidentul a avut loc pe porţiunea de drum unde până de curând se circula pe autostradă şi astfel drumul era ferit de astfel de accidente. Acesta este al doilea accident mortal de la închiderea tronsonului de autostradă dintre Sălişte şi Cunţa.
SURSĂ TEXT ȘI FOTO - www.tribuna.ro 
Un produs Blogger.