Un jandarm băut a provocat un accident şi a fugit

Un subofiţer de la Jandarmerie a fost autorul unui accident petrecut marţi în Şura Mică, scrie www.tribuna.ro. Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, conducea un tractor şi a lovit un autoturism care circula regulamentar din sens opus, apoi a fugit de la locul accidentului. A fost găsit, câteva ore mai târziu, în Sibiu, prin oraş. Pentru fapta sa, cel mai probabil va fi pus la dispoziţia Inspectoratului Judeţean de Jandarmi. Reprezentanţii IJJ Sibiu nu pot face nimic în acest moment, pentru că bărbatul a intrat în concendiu medical, fiind internat în spital. „În data de 1 septembrie, în jurul orei 14, pe DJ 106 B, în localitatea Şura Mică s-a produs un accident rutier. Un bărbat în vârstă de 41 de ani, domiciliat în localitatea Şura Mică, în timp ce conducea un tractor pe acest sector de drum judeţean, pe fondul stării de ebrietate în care se afla, a pierdut controlul asupra vehiculului, a pătruns parţial pe sensul opus şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar. Imediat după producerea accidentului, până la sosirea echipei de cercetare la faţa locului, conducătorul tractorului a părăsit locul accidentului, fiind identificat de poliţişti în jurul orei 17. În momentul testării cu aparatul etilotest rezultatul a fost de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a spus Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.
În urma acestui accident a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto care circula regulamentar. Poliţiştii rutieri continuă cercetările.
Şi jandarmii vor demara o anchetă internă. „Având în vedere că faptele săvârşite intră sub incidenţa Codului Penal, cercetările sunt efectuate de organele judiciare abilitate”, a spus Alexandru Costea, purtătorul de cuvânt al IJJ Sibiu. Subofiţerul lucrează în cadrul Jandarmeriei de 11 ani şi până acum nu a fost sancţionat, aceasta fiind prima abatere.
Un produs Blogger.