4 zile de vacanță pentru elevi

Elevii din întreaga țară vor avea parte de o minivacanță. Pe lângă faptul că nu vor merge la școală sâmbătă și duminică, aceștia vor sta acasă luni, 30 noiembrie și marți, 1 decembrie, întrucât ultimele două sunt declarate zile de sărbătoare legală în care nu se lucrează. Elevii vor sta acasă sâmbătă, duminică, luni și marți. După patru zile de "vacanță", aceștia vor reveni la școală miercuri, 2 decembrie. 
Elevii vor intra din nou în vacanță în data de 19 decembrie. Potrivit structurii aprobate de Ministerul Educației la început de an școlar, vacanța de iarnă va avea anul acesta trei săptămâni, elevii urmând să se întoarcă în bănci în 11 ianuarie. Elevii vor merge la cursuri până în 5 februarie, când vor intra în vacața intersemestrială. 
Până să intre in vacanța de iarnă, elevii claselor V-XII vor trebui să susțină tezele de pe semestrul I. Potrivit unui document publicat pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, tezele de pe semestrul I al anului școlar 2015-2016 se susțin, de regulă, până la data de 11 decembrie.  
Un produs Blogger.