ACUM: 22 de percheziţii în Mediaş, Dumbrăveni şi Brateiu

ACTUALIZARE 1 - Polițiștii sibieni au efectuat luni dimineața 22 de percheziții la Mediaș, Dumbrăveni și Brateiu, în cadrul unui dosar vizând infracțiuni de delapidare și complicitate la delapidare în formă continuată, ca urmare a însușirii și traficării de motorină, susțin surse judiciare. 16 angajaţi ai Romgaz sunt vizaţi de aceste descinderi. Conducerea Sucursalei de Intervenții și Operații Speciale la Sondă (SIRCOSS) a pus deja la dispoziția investigatorilor toate documentele cerute, potrivit rtv.net. "Ancheta privind posibile fapte de delapidare și complicitate la delapidare de motorină se află in desfășurare, iar conducerea Sucursalei de Intervenții și Operații Speciale la Sondă (SIRCOSS ) pune la dispoziția instituțiilor abilitate toate documentele solicitate in vederea derulării investigațiilor. Așteptăm concluziile anchetei în ceea ce privește angajații sucursalei, urmând să luăm măsuri ferme în situația in care se va dovedi vinovăția acestora", a comunicat luni, Biroul de presă al Romgaz.

ACTUALIZARE - Potrivit unor surse, percheziţiile vizează şi unii angajaţi ai sucursalei SIRCOSS Mediaş, din cadrul Societăţii Naţionale Romgaz Mediaş.

ŞTIREA INIŢIALĂ - 22 de percheziţii se desfăşoară la această oră în Mediaş, Brateiu şi Dumbrăveni. Poliţiştii vizează infracţiuni de delapidare şi complicitate la delapidare în formă continuată, ca urmare a însuşirii şi traficării de motorină, potrivit unor surse. Acţiunea este coordonată şi condusă de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Mediaş, la percheziţii fiind prezenţi poliţişti din Mediaş, Dumbrăveni şi Brateiu.
Un produs Blogger.