AICI filmele lunii MAI la Cinema Mediensis


Până în dta de 3 mai rulează filmul „Să fie Război”. Chris Pine şi Tom Hardy sunt cei mai buni agenţi operativi ai CIA, care sunt şi parteneri inseparabili şi cei mai buni prieteni... până ce se îndrăgostesc de aceeaşi femeie (Reese Witherspoon). După ce, odată, au ajutat la dărmarea unor întregi naţiuni inamice, acum îşi folosesc capacităţile incomparabile şi un întreg arsenal de gadgeturi de înaltă tehnologie împotriva celor mai mari inamici pe care i-au întâlnit vreodată - ei înşişi.

Între 4 şi 10 mai, „Cronici” este pelicula propusă iubitorilor de film din Mediaş. Andrew, Matt şi Steve sunt trei adolescenţi cu care te poţi identifica, fiecare cu o personalitate distinctă, confruntându-se cu provocări reale generate de viaţa la liceu. Sunt imperfecţi, stângaci şi puţin nechibzuiţi. Însă ei au descoperit ceva care depăşeşte capacitatea lor - sau a oricărui altcuiva - de înţelegere. Descoperirea lor le aduce capacităţi telekinetice; în limbaj comun, au superputeri.

„Cu lumea în cap” este filmul programat la Cinema Mediensis în intervalul 11-17 mai. George (Rudd) şi Linda (Aniston) formează un cuplu extrem de stresat din Manhattan, cei doi ducînd un stil de viaţă mult peste posibilităţi. După ce George îşi pierde jobul, iar Linda îşi vede din nou refuzat proiectul documentarului său mult prea deprimant, cei doi nu mai au decît o singură opţiune: să se mute în Atlanta, pentru a locui cu Rick

Între 18 şi 24 mai, pe marele ecran din Mediaş este programat filmul „Dispărută”. KEN MARINO, Role Models, The Ten), fratele mitocan al lui George și cu soția lui Jill Parrish (Amanda Seyfried) descoperă cînd se întoarce de la schimbul de noapte că sora ei, Molly (Emily Wickersham) a fost răpită. Cu un an înainte, Jill scăpase din mîinile unui individ care o răpise, un ucigaş în serie neprins încă, aşa că acum e convinsă că acelaşi individ s-a întors şi a răpit-o pe sora ei. Temîndu-se că Molly va fi moartă pînă la răsăritul soarelui, Jill porneşte într-o cursă nebunească pentru a-l găsi pe ucigaş, a-i scoate la iveală secretele şi pentru a-şi salva sora.


Ultimul film al lunii mai este „Diavolul din tine”, care rulează între 25 şi 31 mai.  În 1989, operatorii de la urgenţe au primit un apel de la Maria Rossi (Suzan Crowley) care mărturisea că a ucis brutal trei oameni. Întreaga ei viaţă, Isabella Torelli (Fernanda Andrade) a crezut că mama ei a ucis brutal trei oameni din cauză că era nebună.După ce află că aceste crime s-au petrecut în timpul unei exorcizări, ea călătoreşte în Italia la Spitalul Centrino pentru psihopaţi criminali, unde mama ei a fost închisă, pentru a afla dacă este bolnavă mintal sau posedată de demoni.Când aceasta recrutează doi tineri exorcişti (Simon Quarterman şi Evan Helmuth) ca s-o vindece pe mama ei prin metode neconvenţionale, combinând atât ştiinţa, cât şi religia, ei se înfruntă cu răul pur în forma a patru demoni puternici care o posedau pe Maria.

Toate filmele rulează de la orele 16, 18.30 şi 21.
Un produs Blogger.