Oameni buni, Anda şi Răzvan Chirilă VĂ MULŢUMESC

Oameni buni, vă mai aduceţi aminte de Răzvan Chirilă, medieşeanul pe care l-aţi ajutat în vară? Sunt convins că vă aduceţi aminte. Dar de Anda Chirilă, soţia lui Răzvan, femeia în stare să mute munţii din loc şi să schimbe cursul oricărui fluviu doar pentru a-şi vedea soţul sănătos? Sunt ferm convins că şi de Anda vă amintiţi. Anda şi Răzvan au trecut peste toate chestiile birocratice şi cu ajutorul vostru se pregătesc să plece în Germania. Ei vor pleca în Germania în 25 decembrie, în chiar ziua de Crăciun, pentru transplant. Înainte de plecare, Anda şi Răzvan Chirilă vă transmit mulţumirile lor. Pentru mine, textul de mai jos scris de Anda Chirilă, este unul dintre cele mai frumoase cadouri de Crăciun. Fiţi binecuvântaţi, Anda şi Răzvan Chirilă. Iar pentru voi, oameni mulţi şi frumoşi care i-aţi ajutat, să aveţi cele mai frumoase sărbători. Mai am o rugăminte către voi, oameni buni cu inimă imensă: în ziua de 25 decembrie, în ziua de Crăciun, atunci când Anda şi Răzvan vor fi în drum spre Germania, vă implor să vă gândiţi o secundă la ei şi să spuneţi o rugaciune. Atât. Vă prezint mai jos textul scris de Anda pentru voi, oameni minunaţi.

In 25 decembrie plecam in Germania la transplant. AM LUPTAT cu incapatanare cu boala, sa obtinem aprobarea dosarului de catre Ministerul Sanatatii, sa stangem banii de care vom avea nevoie si sa ne pastram mintile in cap. Si AM REUSIT sa invingem boala, sa obtinem aprobarea Ministerului, sa strangem banii si sa ne pastram mintile in cap. Din 14 ianuarie 2011 am trait cele mai grele, dar si cele mai frumoase momente din viata noastra.
VA MULTUMIM tuturor celor care ati facut posibila plecarea noastra (nu va nominalizez  de teama sa nu uit pe cineva, va stiti voi bine).
MULTUMIM tuturor celor care nu ne-au uitat si nu au incetat sa ne sune, sa ne trimita mesaje si sa ne incurajeze.
MULTUMIM oamenilor faini din Medias, care s-au adunat in jurul nostru si nu ne-au lasat singuri. I LOVE MEDIAS!!!
MULTUMIM celor care au donat, s-au rugat si s-au gandit la noi, au ras si au plans cu si pentru noi.
MULTUMIM doctorilor, asistentelor si infirmierelor de la Clinica de Hematologie II Tg.Mures - YOU ROCK!!!
MULTIMIM si celor care au promis ca ne ajuta si nu au facut-o si celor care ne-au ignorat strigatul sau ne-au uitat. Si datorita voua suntem mai puternici.
MULTUMIRI SPECIALE catorva persoane al caror ajutor ne-a lasat fara cuvinte.
SUPER MULTUMIRI SI MULTA IUBIRE familiilor noastre: fara voi nu reuseam. YOU ARE THE BEST!!!
Suntem doi oameni mai puternici, mai buni si mai fericiti. Ne-ati castigat prietenia si respectul pentru totdeauna. Am invins durerea, supararea, panica si am preluat controlul vietii noastre. LUPTAM PANA LA CAPAT. CANCERUL POATE FI INVINS.
Tuturor va spunem: fiti mandri de voi, ati facut un lucru mare. SARBATORI FERICITE SI LA MULTI ANI!!!
 P.S.: Speram sa ne fiti alaturi si peste cateva luni cand ne vom intoarce acasa victoriosi.
Un produs Blogger.