ANGAJĂRI la Primăria Mediaş. Vezi ce se caută


Primăria Municipiului Mediaş organizează concurs pentru ocuparea a două funcţii publice de execuţie vacante :
Inspector clasa I, grad profesional principal, în cadrul Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor,
Inspector clasa I, grad profesional principal, în cadrul Compartimentului Transport Energetic - Direcţia Tehnică.
Concursul se va desfăşura la sediul Primăriei Municipiului Mediaş, str. Piaţa Corneliu Coposu nr.3, în zilele de 2 şi 5 decembrie 2013.            
Probele stabilite pentru concurs sunt:
Proba scrisă în data de 02.12.2013 ora 10,00;
Interviul în data de 05.12.2013 ora 10,00.
Dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul Primăriei Municipiului Mediaş – Compartiment Resurse Umane - Salarizare în perioada 30.10.2013 – 18.11.2013.
Condiţiile generale de ocupare a funcţiilor publice vacante sunt cele prevăzute de art.54 din Legea 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată.
Condiţiile generale: candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute de art.54 din Legea nr.188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată cu modificările şi completările ulterioare;
Condiţii specifice:
 1. Pentru postul de Inspector clasa I, grad profesional principal în cadrul Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor:
studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă.
vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 5 ani.
2. Pentru postul de Inspector clasa I, grad profesional principal în cadrul Compartimentului Transport Energetic - Direcţia Tehnică:
studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul: Inginerie civilă, Ingineria instalaţiilor, Inginerie electrică, Inginerie energetică.
vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 5 ani.
Bibliografia aferentă postului vacant pentru care se organizează concurs este afişată la sediul Primăriei Municipiului Mediaş, P-ţa Corneliu Coposu nr.3 sau pe www.primariamedias.ro
Relaţii suplimentare se pot obţine zilnic între orele 7,00 – 15,00 de la Compartiment Resurse Umane – Salarizare, telefon 0269/ 803812.
Un produs Blogger.