FOARTE IMPORTANT despre EXAMENELE pentru PERMISELE DE CONDUCERE


Vineri dimineaţa am primit un comunicat de presă din partea Inspectoratului de Poliţie al judeţului Sibiu referitor la desfăşurarea examenului de verificare a cunoaşterii regulilor de circulaţie pentru persoanele care au permisele suspendate. Vă prezint integralacest comunciat de presă. 
"Examenul de verificare a cunoaşterii regulilor de circulaţie în cazul suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice se va desfăşura în data de 24 decembrie 2013 şi 31 decembrie 2013. În perioada Sărbătorile de Iarnă programul cu publicul al Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu se va modifica în consecinţă, având în vedere zilele declarate nelucrătoare din această perioadă. Astfel, examenul de verificare a cunoaşterii regulilor de circulaţie în cazul suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice se replanifică astfel:
-cel din data de 25 decembrie a.c. se va desfasura in 24 decembrie 2013 iar
-cel din 01.01.2014 se va desfasura În data de 31 decembrie 2013.
Aceste examene au loc la ora 10, la sediul ACR Sibiu, situat pe strada Cârlova din municipiul Sibiu.
Reamintim conducătorilor auto faptul că, în mod normal, acest examen se desfăşoară în fiecare zi de miercuri, la ora 10, la sediul A.C.R. Sibiu, situat pe strada Cârlova din municipiul Sibiu"
, se arată în comunicatul IPJ Sibiu.
Un produs Blogger.