Pro Digital Media: SUCCES în AFACERI, la Mediaş


În ultimii ani, orice afacere de succes a urmat o reţetă care nu poate da greş în ceea ce priveşte promovarea eficientă: marketingul online. Pro Digital Media este o agenţie de marketing online din Mediaş, care oferă clienţilor săi servicii complete în materie de promovare prin intermediul Internetului şi nu numai. Publicitatea clasică, ziare, reviste, radio şi televiziune are rezultate din ce în ce mai nesatisfăcătoare pentru că nu are capacitatea să rămână în memoria publicului asaltat de informaţii. De aceea, marea majoritate a a oamenilor, indiferent de vârstă, ocupaţie sau mediu, se informează de pe Internet. Blogurile, forumurile, reţelele de socializare sunt cele care aduc informaţiile proaspete, de actualitate, pe care publicul le poate filtra în funcţie de preferinţele sale.
Pro Digital Media oferă clienţilor săi servicii indispensabile pentru orice afacere:
consultanţă
documentare (analiza pieţei, a conţinutului, realizarea celei mai bune strategii de abordare)
creare website
webdesign
design pentru materiale promoţionale, atât în mediul online, cât şi în cel offline (broşuri, flyer, grafică pentru reţele de socializare, logo-uri, etichete, ambalaje etc.)
creare de conţinut pentru bloguri, reţelele de socializare, comunicate de presă
distribuirea materialelor prin intermediul celor mai bune medii, în funcţie de nişa clientului
dezvoltarea şi implementarea unor campanii publicitate prin intermediul tuturor canalelor de comunicare existente.
Fie că este vorba despre o companie naţională, sau de o afacere locală, marketingul online este cea mai importantă componentă care stă la baza celor trei R necesari pentru orice afacere: reputaţie, renume şi recunoaştere. 

De ce să alegeţi Pro Digital Media? Ovidiu Dărămuş, directorul comercial al agenţiei răspunde celor mai frecvente întrebări adresate de către clienţi:

-Mi-am făcut deja publicitate în ziare, am distribuit flyere, ce nevoie mai am şi de publicitate online?

Marele avantaj al publicității online este că nu are efecte temporare, ca în cazul formelor clasice de publicitate. Articolele bine plasate, pe site-uri de nișă, ajută orice afacere să câștige credibilitate pe termen lung și să devină o autoritate în domeniu. Se spune că odată ce un lucru a ajuns pe online, nu dispare niciodată și este adevărat.

-Cu ce este mai deosebită agenţia voastră de marketing? De ce să vă aleg pe voi?

Noi avem deja experiență dobândită în urma faptului că am lucrat cu foarte mulți clienți, din diferite domenii de activitate. Întotdeauna ne construim strategia de promovare în urma documentării și știm exact ce va funcționa cel mai bine pentru fiecare client în parte.

-Cât durează până când voi vedea primele rezultate în urma unei campanii?

Acest lucru depinde de mai mulți factori. În primul rând, contează foarte mult competiția. Dacă pe aceeași nișă se luptă mai multe firme sau companii, este nevoie de timp să ajungi să te diferențiezi și să îți creezi o identitate proprie. La fel, dacă este vorba despre o nișă foarte specifică, publicul-țintă este mai restrâns și fidelizarea acestuia este o chestiune de durată. Cert este că nimeni nu poate garanta miracole peste noapte. 

-De ce buget am nevoie pentru o campanie de promovare online?

Totul depinde de client, de ceea ce își dorește să obțină. Evident, cu cât bugetul este mai mare, cu atât șansele de reușită cresc. S-au dus vremurile în care soluțiile gratuite erau la îndemâna oricui. Acum, linkurile și articolele la kilogram sunt aspru penalizate și pot provoca dispariția unui site din cel mai mare motor de căutare. Conținutul de calitate trebuie plasat pe site-uri de calitate, iar acest lucru costă.

-De ce nu aş putea să mă ocup eu de website sau de conturile de pe reţelele de socializare? De ce să externalizez totul?

Pentru că gestionarea eficientă a unui site și tot ce presupune el implică foarte mult timp. Trebuie să fii permanent conștient de schimbările care au loc în mediul online și cum le poți folosi în avantajul tău. Apoi, este nevoie de anumite cunoștințe tehnice pentru ca un site să arate cu adevărat profesionist. Și nu în ultimul rând, conținutul trebuie să fie original, de cea mai bună calitate și documentat pentru a avea efectele scontate. Și dacă e să fim sinceri, nu toată lumea are talent la scris. Toate aceste activități zilnice ocupă câteva ore din timpul uneia sau mai multor persoane, timp pe care nici un manager sau angajat nu îl are la dispoziție, de aceea o agenție ca a noastră reprezintă cea mai bună soluție pentru orice firmă.
Un produs Blogger.