Târg de Cariere la Sibiu. Peste 20 de FIRME DE TOP fac RECRUTĂRI


Peste 20 de companii de renume ajung la Sibiu, în perioada 22-23 octombrie, cu oferte pentru tinerii care își caută un  job, anunță www.stiridesibiu.ro. Târgul de Cariere revine la Sibiu cu numeroase oferte pentru cei interesați de domeniile IT & software, servicii, consultanță, industria hotelieră, telecom sau industria componentelor auto. La ediția din acesta an, găzduită de  la Centrul de Afaceri Sibiu, sunt așteptați peste 2.500 de tineri sibieni. Târgul se adresează în principal tinerilor cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, cu studii superioare absolvite sau în curs. Organizatorii anunță că au pregătit și o tombolă, cu sprijinul partenerului eJobs: vizitatorii care vin la târg cu CV-ul eJobs completat minim 90% intră în cursa pentru un laptop și un smartphone. „Ediția din această toamnă a Târgului de Cariere se centrează pe interacțiunea directă între tinerii care își caută noi oportunități de carieră și potențialii angajatori. Pe de o parte, vizitatorii au ocazia de a discuta direct cu reprezentanții companiilor unde și-ar dori să lucreze, iar, pe de altă parte, aceștia din urmă au ocazia să recruteze și, totodată, să ia pulsul pieței muncii”, a declarat Louisa Olar, project manager-ul Târgului de Cariere. Își vor prezenta ofertele companii precum:  Arvato Bertelsmann, AtoS IT Solutions and Services, Siemens, Stefanini, Visma Software, iar printre participanții la târg se numără Ceprocs, CGS, IMC, IndSoft, Jobs4Hotels, Keep Calling, Kromberg & Schubert, Marquardt, Reken și Trenkwalder. La târg vor participa și reprezentanți ai universităților „Lucian Blaga” și „Alma Mater” , iar la standul de consiliere în carieră vizitatorii își vor putea îmbunătăți CV-ul.
Potrivit unui studiu realizat la edițiile din această primăvară de la Iași, Cluj-Napoca, Sibiu și Brașov ale Târgului de Cariere, tinerii români în căutarea unui loc de muncă sunt interesați mai mult de atmosfera de lucru din cadrul unei companii și de siguranța locului de muncă decât de pachetul salarial oferit. Candidații sibieni sunt mai interesați de calitatea condițiilor de muncă decât colegii lor din celelalte orașe, în timp ce clujenii pun mai mult accent pe existența programelor de dezvoltare a angajaților și pe posibilitatea de a promova.
Târgul de Cariere de la Sibiu se va desfășura în  perioada 22 – 23 octombrie, între orele 10 și 16, iar accesul este gratuit.
Un produs Blogger.