Un NOU MAGAZIN se DESCHIDE ASTĂZI: SURPRIZE pentru PRIMII CUMPĂRĂTORI


JYSK România deschide joi, 16 octombrie, cel de-al 19-lea magazin din țară la Sibiu, alături de Ovidiu Lipan Țăndărică. În ziua deschiderii, primii 250 de clienți primesc gratuit perne cu umplutură naturală și CD-uri cu muzica și autograful maestrului Ovidiu Lipan Țăndărică. Noul magazin  este construit pe o suprafață de 1.300 de metri pătrați și are 12 angajați. Deschiderea de la Sibiu are loc la exact la 35 de ani de la primul magazin deschis în lume de retailerul danez de saltele, mobilier și decorațiuni interioare. “Ne face plăcere să anunțăm deschiderea magazinului din Sibiu. În eforturile noastre permanente de a oferi clienților cele mai bune produse pentru un somn odihnitor precum și soluții de mobilier și decorațiuni interioare, am reușit să deschidem un nou spațiu, generos, bine compartimentat și apropiat de nevoile clienților noștri din zonă. Magazinul din Sibiu este al 19-lea magazin pe care JYSK îl deschide în România și arată determinarea companiei de a ajunge într-un timp scurt la cât mai mulți români. Sper să fim pe placul localnicilor și mai sper ca produsele JYSK să ajungă în cât mai multe case.”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager, JYSK România. Sosirea JYSK la Sibiu este punctată printr-un recital marca Ovidiu Lipan Țăndărică la Sibiu Shopping City. ”M-am apropiat de acest brand în ultima perioadă după ce tot mai multe produse pentru casă și grădină pe care le-am găsit în acest magazin au corespuns perfect nevoilor mele. Astfel, numeroase produse JYSK au ajuns în casa mea și mă bucur zilnic de ele, lucru pe care îl împărtășesc cu prietenie și încredere. Voi fi joi, 16 octombrie, la Sibiu cu prilejul deschiderii unui nou spațiu JYSK și ca să îmi văd prietenii și fanii sibieni.”, a declarat maestrul Ovidiu Lipan Țăndărică. Deschiderea de la Sibiu va aduce o multitudine de oferte pentru clienții celebrului lanț de magazine.
Primii 250 de clienți vor primi gratuit cd-uri cu muzica și autograful maestrului Ovidiu Lipan Țăndărică și o pernă cu umplutură naturală iar toți clienții care ajung între orele 8 și 10 la magazin primesc cafea și croissant și o serie de produse vor fi oferite la prețuri speciale. Astfel, cei prezenți în ziua deschiderii la magazin vor putea achiziționa scaunul de birou Nimtofte la doar 130 de lei, set Dining Thyholm cu masă și patru scaune la doar 300 de lei sau prosoapele ALSTER de 50x100cm la doar 10 lei.
JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de saltele, plăpumi, mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 35 de țări, prin peste 2100 de magazine, majoritatea în țări europene, și numără un total de aproape 18.500 de angajați.
JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 19 magazine, în București, Arad, Baia Mare, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Satu Mare, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Râmnicu Vâlcea, Sibiu și Târgu Jiu.
Un produs Blogger.