Un minor de 16 ani din Agârbiciu a evadat din arestul IPJ Sibiu

Duminică, 28 iunie 2015, în jurul orei 15, poliţiştii din cadrul Centrului de Reţinere şi Arestare Preventiva al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu s-au autosesizat cu privire la faptul că una dintre persoanele arestate preventiv a evadat prin dislocarea unei bare metalice de la fereastra camerei unde se afla încarcerată. Este vorba despre STOICA IONEL RĂZVAN, în vârstă de 16 ani, domiciliat  în localitatea Agîrbiciu, judeţul Sibiu. Persoana în cauză a fost încarcerată  în data de 17.06.2015 în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă  al I.P.J.  Sibiu, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de furt calificat.
Semnalmente: înălţime - 1,70 m, greutate - 65Kg, păr şaten, fir drept, tuns scurt tip calotă, ochi căprui, constituţie atletică, ten piele deschis, rasa caucazian.
Semne particulare: cicatrice la baza nasului, provenita de la o zgarietura.
La data evadării, acesta purta  un hanorac de culoare gri, pantaloni de trening, de culoare neagră, cu inscripţia ADIDAS pe partea dorsală şi adidaşi albaştri.     
În prezent, la nivel naţional, poliţiştii  desfăşoară ample activităţi specifice pentru prinderea în scurt timp a persoanei în cauză.
De asemenea, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu s-a declanşat o anchetă internă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor care au dus la producerea acestui incident. 
Persoanele care pot oferi informaţii despre această  persoană sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie. 

Un produs Blogger.