Bucătăria Domniței Ralu din Mediaș. Gemuri, dulcețuri, siropuri și murături "ca la mama acasă"



Gemuri și dulcețuri care mai de care mai gustoase, siropuri cu arome incredibile, dar și murături și conserve. Toate sunt produse de Raluca Maria Tamaș, o medieșeancă extrem de pricepută în bucătărie. În ultimii 15 ani a călătorit prin foarte multe locuri din Europa, însă a revenit acasă și s-a apucat de "bucătărit". Iar în BUCĂTĂRIA DOMNIȚEI RALU chiar găsiți siropurile, gemurile sau dulceața copilăriei, cu gusturi și arome minunate. "După ce 15 ani am călătorit în cele mai faine locuri din Europa, cum ar fi Paris, Coasta de Azur, San Remo, Lacul din Como, Munții Pădurea Neagră, Lacul Konstanz, Vilshofen și alte locuri frumoase din Germania, Italia și Franța, dorul de casă tot în locurile natale m-a adus, unde mi-am deschis o afacere. În BUCĂTĂRIA DOMNIȚEI RALU mă ocup de culegerea, prelucrarea și comercializarea fructelor și legumelor pe care le transform în dulceață și gemuri, siropuri, murături și conserve 100 % naturale", mi-a spus Raluca. AICI găsiți pagina de Facebook Bucătăria Domniței Ralu și detalii despre toate bunătățile pregătite de Raluca.
Un produs Blogger.