Primul ministru al României este comunistul-comuniştilor şi securistul-securiştilor


Citesc o ştire în adevărul.ro şi mă crucesc. Fiţi atenţi:
  
„Autorităţile care au gestionat vizita de sâmbătă a lui Răzvan Ungureanu în Harghita au speriat aproape 200 de turişti care vizitau salina Praid. Oamenii au stat aproape două ore blocaţi în salină pentru a nu-l deranja pe prim-ministru.
La faţa locului s-a aflat şi un jurnalist "Adevărul", care a fost martorul incidentului. "Accesul în salină se face cu autobuze speciale, care trebuie să circule din jumătate în jumătate de oră. Erau aproximativ 200 de turişti la staţia de autobuz de plecare din salină şi autobuzele nu au mai venit. În salină erau multe alte persoane, foarte mulţi. Timp de două ore oamenii nu au ştiut ce se întâmplă. Erau femei cu copii mici, s-au speriat foarte rău. Unii au sunat la 112. Abia după aceea au apărut nişte microbuze în care am fost urcaţi rapid şi scoşi afară, cu explicaţia că este Ungureanu în vizită şi să nu-l deranjăm", a relatat jurnalistul Adina Vlad pentru adevarul.ro. Persoanele care au asigurat paza delegaţiei oficiale au insistat apoi ca turiştii să plece cât mai repede de la faţa locului şi nu au permis nici măcar să fie făcute fotografii. Delegaţia oficială a intrat apoi în salină cu autobuzele pe care le aşteptau turiştii.  Conform agendei oficiale a Guvernului României, prim-ministrul Mihai Răzvan Ungureanu s-a deplasat astăzi în judeţul Harghita pentru a participa la Reuniunea Prefecţilor şi Subprefecţilor din România. Evenimentul are loc la Hotelul Septimia din Odorheiul Secuiesc”.

Cred că sunteţi de acord cu mine că Adevărul nu minte cu privire la această ştire, cotidianul fiind unul apropiat puterii. Altceva e însă şocant. „Băiatul cu ochi albaştri”, acest „ştie tot” Ungureanu, un om pentru care ar fi trebuit inventat superlativul absolut când e vorba de PERSIFLARE şi NESIMŢIRE dă dovadă de un comunism odios. Păi cum măi băiatule cu studii la Oxford şi alte alea, te pretezi la jigodisme de genul ăsta? Nu suporţi poporul în jurul tău? Atunci pleacă, odiosule care dai ordin lingăilor de prefecţi sau preşedinţi de Consilii Judeţene să blocheze oamenii când treci tu, frumosul băieţel tras printr-un inel. Ungureanu, chiar nu îţi este ruşine să blochezi oameni vreo 2 ore într-un loc? Cred că Nicolae Ceauşescu ar fi putut lesne să ia lecţii de securism şi comunism de la acest „tânăr promiţător”. Ungureanu, eşti comunistul-comuniştilor şi securistul-securiştilor.
Un produs Blogger.