Mesaje de condoleanțe: Prietenii și cunoscuții, alături de familia lui Sergiu Cheslerean

Sute de mesaje de condoleanțe au fost postate pe contul de Facebook al lui Sergiu Cheslerean după ce prietenii și cunoscuții au aflat despre decesul său după o grea suferință. Vă prezint mai jos câteva dintre aceste mesaje, iar AICI găsiți mai multe detalii despre lupta lui Sergiu Cheslerean cu o boală nemiloasă. Dumnezeu să îl ierte!


Chipul tau blând a rămas in imaginea mea.Te-ai retras in lumea celor drepți si buni suflet bun ce ai fost... Dumenezeu sa iti vegheze somnul de veci!

Dumnezeu sa te odihneasca in pace suflet drag! Prea repede te-ai stins, ai fost si esti un inger! Multe lacrimi pentru tine, nu o sa fi uitat niciodata! Dor si durere!  RIP dear friend

Ai fost un suflet bun si mare pe pamant care a avut puterea sa lupte din greu cu viata asta crunta! Un exemplu pentru noi toti! Acum Dumnezeu a avut nevoie de tine sa veghezi asupra celor dragi. Nu te vom uita niciodata si mereu vei fi in inimine noastre. Dumnezeu sa te odihneasca in pace!

Cuvintele nu isi mai au rostul , orice as spune nu te mai aduce inapoi , dar ai fost unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut , iar ca prieten ai fost mereu cu un pas mai mult. Dumnezeu sa te odihneasca in pace! 

Odihneste-te in pace prieten drag. Ai plecat azi dintre noi dar in gandul si in inima mea vei ramane mereu viu. Fie ca Dumnezeu sa te aseze de-a dreapta lui pentru à putea veghea de sus asupra familiei si pentru à le da putere de a trece peste aceasta durere. Dumnezeu sa te odihneasca in pace.

A plecat dintre noi un suflet bun..minunat...Am luptat cu totii pentru el,a luptat si el dar boala a invins...El a reusit sa ne uneasca pe toti...A plecat intr-un loc mai bun unde a scapat de suferinta...Odihneste-te in pace Cheslerean Sergiu....O sa ramai in inimile noastre..ai fost un exemplu pentru noi!!! Condoleante familiei.

Azi cerul se deschide sa primeasca un suflet curat. Ai fost si vei ramane un mare exemplu de curaj si vointa ptr noi toti. Vei ramane mereu in sufletele noastre! Dumnezeu sa te ierte!!

Te-ai stins puţin câte puţin, sub privirile noastre neputincioase, plecând prea repede dintre noi. Azi nu mai eşti unde erai, dar vei fi întotdeauna în sufletele noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace şi linişte. 
Un produs Blogger.