Poliţia Sibiu – Tinerii găsiţi MORŢI în judeţul Sibiu NU au fost omorâţi



Reprezentanţii IPJ Sibiu au transmis un comunicat de presă în cursul zilei de duminică despre cercetările în cazul celor doi tineri găsiţi morţi la Boiţa. Poliţiştii spun că în urma primelor cercetări efectuate, este exclusă varianta omoruli în acest caz. Vă prezint mai jos comunicatul de presă. „Având în vedere informaţiile apărute în mass-media referitoare la cei doi tineri găsiţi decedaţi în zona localităţii Boiţa, Compartimentul Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu este nevoit să facă următoarele precizări: Până în prezent, datele şi informaţiile obţinute în acest dosar exclud săvârşirea unei infracţiuni îndreptate împotriva vieţii, integrităţii corporale sau a libertăţii persoanei, respectiv omor sau jaf, asupra celor două persoane.
De asemenea, în ceea ce priveşte intoxicaţia cu substanţe psihotrope a fost solicitată efectuarea expertizei toxicologice, singura care poate să ateste aceste aspecte şi care, până în prezent, nu a fost finalizată. Singura expertiză finalizată este cea a alcoolemiei care a evidenţiat o îmbibaţie alcoolică de 0,70 ‰ în cazul persoanei de sex feminin şi 0,80 ‰ în cazul bărbatului.
În ceea ce priveşte identitatea acestor două persoane există indicii puternice că sunt doi tineri, soţ – soţie, domiciliaţi în judeţul Prahova. Referitor la activităţile derulate de aceştia după terminarea facultăţii de medicină s-a stabilit faptul că în România nu au susţinut examenul de rezidenţiat şi nu au lucrat în domeniu, însă nu s-a putut stabili cu certitudine că au activat în acest domeniu în Germania.
Până în prezent nu s-a putut stabili data întoarcerii lor în România, acest lucru nefiind cunoscut nici familiei sau apropiaţilor, precum şi activităţile desfăşurate de aceştia până în momentul în care a survenit decesul”, se arată în comunicatul IPJ Sibiu.
Un produs Blogger.