5 "FINALIŞTI" pentru managementul privat la Romgaz Mediaş. Vezi care sunt cele 5 NUME


Adunarea Generală a Acţionarilor de la Romgaz Mediaş va discuta pe 29 aprilie propunerile înaintate de Oficiul Participaţiilor Statului şi Privatizarii în Industrie  (OPSPI) pentru funcţiile de administratori privaţi ai companiei. OPSPI a făcut cinci propuneri, din care vor fi desemnaţi patru, iar Fondul Proprietatea o  nominalizare. Printre persoanele alese de OPSPI se află si Corin Emil Cindrea, actual director general Până pe 13 martie 2013, au fost depuse 79 de candidaturi pentru funcţiile de administratori ai Romgaz, în baza OUG 109/2011 privind guvernanţa corporatistă. Iată-i pe cei 5 "finalişti":   
Virgil Metea, licenţiat al Institutului de Petrol şi Gaze Ploieşti, doctor în inginerie mecanică. In prezent deţine funcţia de director general la E.On Moldova Distribuţie.
Corin Cindrea, specializarea ştiinţe juridice, doctorand Ingineria şi Managementul Gazelor Naturale.
Aurora Negruţ, licenţiată a Institutului Politehnic Iaşi, specializarea inginerie chimică. În prezent este şef serviciu în cadrul OPSPI. În perioada 2009-2012 a fost expert tehnic în cadrul OPSPI, iar în perioada 2007-2008 a lucrat la AVAS.
Adrian Volintiru, economist şi MBA în general management la Harvard Business School. Este preşedinte al Autorităţii pentru Valorificarea Activelor Statului.  De la sfârşitul anului trecut deţine funcţia de preşedinte al Consiliul de Administraţie al Poştei Române. Volintiru a fost director la Rompetrol, Relad şi Vulcan Bucureşti.
Eugen Doroş, economist. În prezent este partener la Nestor&Nestor Diculescu Kingston Petersen. În perioada 2008-2010 a fost director general al direcţiei general Legislatie Cod Fiscal în Ministerul Finanţelor.
.
Un produs Blogger.