VIDEO - TÂLHARII care SMULGEAU LĂNŢIŞOARELE din AUR au fost PRINŞI de poliţişti



Trei tineri care au  tâlhărit mai multe femei, de la care  smulgeau lănţişoarele, au fost prinşi  în Sibiu  după o acţiune la care au colaborat poliţişti din Bucureşti şi cei din judetele  Argeş şi Vâlcea. ’’Cei trei suspecţi au fost depistaţi pe raza municipiului Sibiu, unde, folosind un autoturism, proprietatea unuia dintre aceştia, au început să supravegheze foarte atent persoanele de sex femeiesc, urmărind mai multe dintre acestea. În acelaşi timp, suspecţii verificau zona din imediata apropiere pentru a nu fi surprinşi. Poliţiştii bucureşteni au observat cum unul dintre suspecţi, venind din spatele părţilor vătămate, ar fi reuşit să smulgă lănţisoarele de la gâtul acestora, fugind apoi în direcţia opusă şi întâlnindu-se ulterior cu ceilalţi doi suspecţi în autoturismul cu care se deplasau’’,  se arată într-un comunicat de presă al  Poliţiei Capitalei.
Poliţiştii au reuşit  să blocheze maşina suspecţilor care ulterior au fost reţinuţi.  Asupra unui dintre suspecţi au fost găsite două lănţisoare. Potrivit anchetatorilor, cei trei bărbaţi ar fi  săvârşit în perioada 12 octombrie – 1 noiembrie 2013, un număr de 11 infracţiuni de tâlhărie, comise prin acelaşi mod de operare, în Bucureşti, Piteşti, Curteta de Argeş, Râmnicu Vâlcea, Drăgăşani şi  Sibiu. Totodată, poliţiştii Capitalei au constatat că, după săvârşirea faptelor, cei trei suspecţi se deplasau cu autoturismul în municipiul Râmnicu Vâlcea sau în Oraş Căciulata, judeţul Vâlcea, unde amanetau bijuteriile sustrase.
Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Capitalei, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, cu suspecţii în stare de arest preventiv, precum şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestora.


Un produs Blogger.