Meditur, ce se întâmplă cu AUTOMATELE de BILETE?


Automatele de bilete Meditur continuă să le facă probleme călătorilor. În cursul zilei de sâmbătă am primit un mesaj din partea unui cititor Mediaş Breaking News Blog. Vă prezint integral acest mesaj, cu întrebarea: Meditur, CE SE ÎNTÂMPLĂ CU ACESTE AUTOMATE? 
"Salut. Uite încă o măgărie marca Meditur -1. Automatul de bilete de care ai mai scris de pe 1 Decembrie, nu încarcă carduri valorice, nu mai eliberează bilete, peste drum la bar nu au bilete.
2. La piaţă, pe sensul de mers spre Vitrometan, am încercat să încarc cardul valoric dar a a afişat mesajul-"nu încarcă acest tip de card".
3. Peste drum, tot la piaţă, am reuşit să introduc suma de 10 lei pentru a încărca cardul valoric, dar surpriză, pe card nu afişeză suma încărcată. Am încercat să sun la nr. de telefon al Meditur -0269845678 pentru a întreba ce e de făcut dar bineînţeles nr este scos din uz pe perioada sărbăatorilor. Cam ce este de făcut ? Să ne luam bilete la suprapreţ de la şofer ? Asta se doreşte?", a scris respectivul cititor.
Un produs Blogger.