FOTO DRAMATIC: Accident rutier VIOLENT. S-a IZBIT cu autoturismul de ZIDUL UNEI CASE











ACTUALIZARE - Două persoane au rănite grav joi dimineaţa în localitatea Şaroşu pe Târnave, după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit violent de o casă. Potrivt unor martori, şoferul unui autoturism a încercat să evite o altă maşină angajată într-o depăşire, însă a derapat şi a ajuns în zidul unei case. Şoferul şi un pasager au fost răniţi grav. La faţa locului a acţionat un echipaj de Descarcerare din Mediaş, care a lucrat minute bune pentru scoaterea victimelor din autoturism. "Ne-am deplasat în localitatea Şaroşu pe Târnave pentru intervenţia la un accident rutier, pentru descarcerarea a două victime. Şoferul a fost descarcerat primul, fiarele contorsionate neafectîndu-i foarte mult semnele vitale şi starea de sănătate. Pasagerul de pe locul dreapta faţă a fost prins cu picioarele sub bordul contorsionat. Am aplicat procedurile pentru descarcerare şi în cel mai scurt timp s-a reuşit scoaterea victimei din maşină. Ambele victime au fost transportate la Compartimentul de Primire Urgenţe Mediaş", a spus locotenentul Alin Bădilă, comandantul Detaşamentului de Pompieri Mediaş. Cele două persoane rănite au fost transportate la Compartimentul de Primire Urgenţe Mediaş, medicii constatând că au suferit mai multe leziuni însă din fericire, viaţa nu le-a fost pusă în pericol. 
Primele cercetări ale poliţiştilor rutieri indică faptul că şoferul autoturismului a frânat pentru a evita ciocnirea cu un alt autoturism intrat într-o depăşire şi a fost arucat în poarta şi zidul unei case. "Un conducător auto în vârstă de 30 de ani, domiciliat în judeţul Mureş, în timp ce conducea autoturismul pe DN 14, pe strada Mediaşului din localitatea Şaroş pe Târnave a frânat pentru a evita coliziunea cu un autoturism care se angajase într-o depăşire neregulamentară, a intrat în derapaj şi a părăsit partea carosabilă spre stânga, intrând cu autoturismul în poarta unui imobil. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto şi a unui pasager aflat împreună cu acesta în autoturism. Conducătorul auto angajat în depăşirea neregulamentară nu a fost identificat", spune subcomisarul Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.
Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri din Mediaş.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Două persoane au rănite grav joi dimineaţa în localitatea Şaroşu pe Târnave, după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit violent de o casă. Potrivt unor martori, şoferul unui autoturism Volkswagen ar fi încercat să evite un alt autoturism care i-a tăiat calea, însă ar fi pierdut controlul volanului şi a fost proiectat în zidul unei case. Şoferul şi un pasager din Volkswagen au fost răniţi grav. La faţa locului a acţionat un echipaj de Descarcerare din Mediaş, care a lucrat linute bune pentru scoaterea victimelor din autoturism. Voi reveni cu detalii. Mai sus am postat imagini de la acest eveniment rutier. 
Un produs Blogger.