Suspiciune de CRIMĂ. Un bărbat de 54 de ani a fost găsit MORT




ACTUALIZARE - O crimă extrem de violentă a cutremurat localitatea  Valea Viilor. Un bărbat de 56 de ani din localitate a fost găsit fără suflare joi după-amiaza în propria locuinţă. Chiar fratele său a fost cel care a mers să vadă ce mai face şi l-a descoperit într-o baltă de sânge, plin de lovituri la nivelul capului. Speriat, omul a început să strige după ajutor, iar mai mulţi vecini au sărit să-l ajute, însă totul a fost în zadar. "Am venit să văd ce face, însă când am intrat era pe jos. Era lovit în cap şi era mult sânge. M-am speriat şi am început să strig după ajutor. Au venit nişte vecini de aici, însă nu am mai avut ce face", a spus fratele bărbatului omorât.
Lăudat de oameni
Toată lumea din Valea Viilor susţine că bărbatul ucis era un om extrem de harnic, nu a supărat niciodată pe nimeni şi încerca să ajute mereu.  "Omul era singur, era harnic, muncea cu ziua să mai câştige un ban. Mai veneau pe la el băieţi tineri, de 18, 19 sau 20 de ani. Nu cred însă că acei băieţi i-au făcut ceva", a spus un localnic.
Moarte violentă
Procurorul criminalist sosit la faţa locului susţine că moartea bărbatului din Valea Viilor a fost una violentă. ”Este vorba despre o persoană de sex bărbătesc, 56 de ani, găsit mort în cameră, cu urme de violenţă la nivelul capului şi în alte zone anatomice. Se pare că moartea este de natură violentă, urmează să facem cercetări să stabilim condiţiile în care s-a produs. Există un cerc de suspecţi în acest caz”, a precizat procurorul criminalist Ioan Boţoc, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. 


ŞTIREA INIŢIALĂ - Un bărbat de 54 de ani a fost găsit fără suflare la Valea Viilor, iar procurorii suspectează faptul că ar fi fost omorât. La faţa locului se află deja un procuror criminalist. Voi reveni cu detalii.
Un produs Blogger.