8 INFRACȚIUNI pe ȘOSELE. Bărbat prins la VOLANUL unui TIR, FĂRĂ PERMIS de CONDUCERE


8 infracţiuni regimul rutier au fost constatate în acest weekend de poliţiştii rutieri. În cadrul activităţilor preventive desfăşurate în trafic, în perioada 17-19 octombrie, poliţiştii rutieri au constatat opt infracţiuni la regimul rutier:
-4 conducători auto au fost identificaţi în trafic conducând autoturisme neînmatriculate. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 334 alin. 1 cod penal;
-un conducător auto a fost identificat în trafic conducând autoturismul în stare de ebrietate (0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat), cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu alcoolemie peste limita legală.
-doi bărbaţi au fost identificaţi în trafic conducând autoturisme fără a deţine permis de conducere.
-pe DN 1, în localitatea Miercurea Sibiului, poliţiştii rutieri au identificat în trafic un bărbat care conducea un ansamblu TIR neavând permis de conducere corespunzător acestei categorii de vehicule.
Un produs Blogger.