Ce spune Apa Târnavei Mari despre tânărul de 19 ani MORT într-un CANAL din Mediaș


Obligația întreținerii canalului  în care a fost găsit mort un tânăr de 19 ani din Mediaș nu revine societății de apă care operează în oraș, ci proprietarilor clădirii, spun reprezentanții Apa Târnavei Mari. Tragedia tânărului de 19 ani a șocat întreaga comunitate și mulți medieșeni vorbesc despre faptul că o astfel de nenorocire s-ar putea repeta oricând. Alexandru a fost găsit miercuri seara căzut într-un canal de pe strada Hermann Oberth, într-o curte interioară. ”Nu am fost contactați de niciun reprezentat al Poliției în privința acestui caz.(…) Ce pot să spun este că întreținerea căminului de apă respectiv nu intră în atribuțiile noastre, ci revine proprietarilor. Canalul este într-o curte interioară, nu este pe stradă”, a declarat pentru stiridesibiu.ro Gheorghe Din, director operare-mentenanţă în cadrul Apa Târnavei Mari.
Canalul în care a căzut tânărul are o adâncime de aproximativ 130 centrimetri și ar fi trebuit să era acoperit cu un capac de metal.
Cadavrul unui tânăr de 19 ani a fost găsit într-un canal dintr-o curte de pe strada Hermann Oberth. Unul dintre oamenii din zonă a descoperit cadavrul și a anunțat imediat Poliția. Tânărul a fost văzut ultima dată în viață marți seara, iar familia i-a anunțat dispariția miercuri dimineața. După ore disperate de căutări, miercuri seara, tânărul a fost găsit mort într-un canal  de pe strada Hermann Oberth. La fața locului a ajuns o echipă din cadrul Serviciului Investigații Criminale Mediaș, care a început cercetările. Potrivit unor surse, tânărul ar fi fost văzut în zonă marți seara împreună cu alți prieteni, însă nimeni nu știe cum a ajuns acesta în canal. AICI și AICI găsiți detalii despre această tragedie.
Un produs Blogger.