FOTO: Primarul Mediașului, la ÎNTÂLNIRE cu PREȘEDINTELE Klaus Iohannis






Preşedintele ales, Klaus Iohannis, s-a întâlnit, joi seara, la un restaurant din centrul Sibiului cu colegii săi liberali, pentru a le mulţumi pentru munca depusă în timpul campaniei, anunță www.tribuna.ro. Rând pe rând, la restaurant au venit primarii şi viceprimarii liberali din judeţul Sibiu, dar şi deputaţi şi senatori de Sibiu.Primul care a ajuns a fost deputatul Mircea Cazan, preşedintele PNL Sibiu. A urmat deputatul Ioan Tămâian, deputatul Raluca Turcan – vicepreşedintele noului PNL, dar şi senatorul Nicolae Neagu. La cină a ajuns şi viceprimarul Virgil Popa, dar şi fostul prefect, actual primar al oraşului Sălişte, Horaţiu Răcuciu. Alţi primari care au venit să îi ureze succes preşedintelui Klaus Iohannis au fost cei de la Cisnădie – Gheorghe Huja, de la Axente Sever - Marius Grecu, dar şi primarul municipiului Mediaş, Teodor Neamţu, primarul din Cârţa - Dorin Magda, primarul din Răşinari - Bogdan Bucur. „E o întâlnire a stuff-ului care a muncit foarte mult în campanie, cu preşedintele ales. Cred că e o întâlnire de bun augur. E o întâlnire de mulţumire că am reuşit împreună să dăm României acest proiect de viitor. Cred că am dat o nouă şansă şi cred că am dat o şansă românilor cinstiţi, buni şi decenţi din această ţară”, a spus deputatul Raluca Turcan.
Întrebată ce sfat i-ar da lui Klaus Iohannis, Turcan a spus că preşedintele ştie mai bine ce are de făcut. „Nu sunt în măsură eu să dau sfaturi preşedintelui ales. El ştie foarte bine ce are de făcut. Preşedintele Iohannis a demonstrat că mai presus de atacurile, mizeriile, demagogia şi politicianismul ieftin, pune dorinţa de a avea o Românie decentă, o Românie cu bun simţ”, a mai spus Turcan.
Senatorul Nicolae Neagu a spus că venit la întâlnire pentru a sărbători cu colegii victoria lui Klaus Iohannis, dar şi pentru a-i ura preşedintelui ales succes din partea alegătorilor. „Sărbătorim victoria pe care am avut-o cu domnul preşedinte Iohannis. Îi dorim succes în activitatea sa. Suntem foarte încântaţi pentru votul pe care i l-au acordat în mod deosebit sibienii şi le mulţumim încă o dată. Vrem să îi adresăm din partea lor, a celor care l-au votat, urări de bine şi mult succes”, a declarat Nicolae Neagu la intrarea în restaurnat.
Klaus Iohannis a întârziat la întâlnirea programată pentru ora 18. Preşedintele ales a ajuns la restaurant cu o întârziere de 15 minute, timp suficient pentru ca toată lumea să intre. A fost întâmpinat de Mircea Cazan şi de Raluca Turcan, iar apoi uşile restaurantului s-au închis.
Reprezentanţii restaurantului spun că la cină s-au servit doar specialităţi româneşti, din producţia locală, printre care şi păstrăv. Nu s-au comandat feluri de mâncare sofisticate, ci doar din meniul standard.
Klaus Iohannis nu a dorit să facă nicio declaraţie. A spus doar că a venit la o întâlnire cu colegii şi colegele din noul PNL.
SURSĂ TEXT și FOTO - www.tribuna.ro
Un produs Blogger.