7 hectare de covor asfaltic în Mediaș, în 2015. Află care sunt străzile care vor fi asfaltate

70.000 de metri pătrați de covor asfaltic. Asta promite Primăria Mediaș pentru anul 2015 pe străzile din oraș. Declarația a fost făcută recent de primarul Mediașului. "În bugetul din acest an am alocat fonduri pentru 70.000 de metri pătrați de asfalt în Mediaș. Asta înseamnă 7 hectare de covor asfaltic pe străzile din Mediaș", a spus Teodor Neamțu. 
Printre străzile care vor avea covor asfaltic se numără Teilor (parțial), Iacob Pisso, Aurel Vlaicu, Axente Sever (parțial), Brateiului, Cloșca, Nucului (parțial), Perșani, Târgului (parțial), Virgil Madgearu, George Bacovia, Liliacului (parțial), Sadu (parțial), Sibiului (parțial), Dârstei, Horea (parțial), I. Corvin, Timiș, 1 Decembrie (în zona școlii gimnaziale numărul 7), Stadionului (ieșirea spre Uzina de Apă) și Turda (parțial).
Cu plombe asfaltice, dar și pentru repararea rețelelor de trotuare se va interveni pe străzile Alexandru Vlahuță, Baznei, Bucegi, Govora, Drumul Ighișului, Lucian Blaga, Polder, Sibiului, Baznei, Păltiniș, Bucegi, Pompierilor, Piața Andrei Șaguna, 1 Decembrie, Nucului, Bicaz, Valea Adâncă și Traian. Suprafața propusă pentru executare este de 4.700 de metri pătrați de plombe asfaltice.
Pe o suprafață de 3.500 de metri pătrați se va interveni cu macadam pe străzile Cibin și Păltiniș.
Un produs Blogger.