Membri noi în AGA Transgaz Mediaș

Urmare a punerii în aplicare a prevederilor O.U.G. nr. 86/2014 privind stabilirea unor măsuri de reorganizare la nivelul administraţiei publice centrale şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, Ministerul Economiei, Comerţului şi Turismului a emis Ordinul nr. 353/25.03.2015 privind numirea reprezentanţilor acestuia în Adunarea Generală a Acţionarilor Transgaz, a anunțat compania medieșeană Transgaz pe Bursa de Valori Bucureși, joi, 26 martie. Astfel, începând cu data de 25.03.2015 se numesc în calitatea de reprezentanţi ai statului în Adunarea Generală a Acţionarilor SNTGN Transgaz SA următoarele persoane:
Ion Smeeianu – consilier personal al ministrului Economiei, Comerţului şi Turismului pentru calitatea de reprezentant al statului în AGA, în locul domnului Marin Popescu.
Alexandra Cerasela Pană – consilier personal al ministrului Economiei, Comerţului şi Turismului pentru calitatea de supleant al reprezentantului statului în AGA, în locul domnului Constantin Petrescu.
Ion Smeeianu a ocupat, în 2013 și 2014, funcția de director general și administrator al Companiei Poșta Română. Potrivit declarației de avere a acestuia, depusă pe 4 iulie 2014, Smeeianu încasa anual pentru funcțiile deținute suma de 436.578 lei. Ion Smeeianu a fost însă revocat din poziția de director general și adminstrator în luna iunie 2014, în urma protestelor poștașilor care au avut loc în mai 2014, precum și din cauza scandalului legat de plata unei compensații de 60.000 de euro către Rosita Alexe (potrivit HotNews.ro), directorul executiv juridic al companiei Poșta Româmă, la încetarea raporturilor de muncă ale acesteia, în ciuda recomandărilor Ministerului Comunicațiilor de a nu plăti această sumă.
Un produs Blogger.