Campanie ISU Sibiu: 2% pentru SMURD

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croitoru” al Judeţului Sibiu, în colaborare cu Fundaţia pentru S.M.U.R.D. derulează până la data de 20 mai 2015, campania de informare a cetăţenilor judeţului, cu privire la direcţionarea a 2% din impozitul pe venit pentru susţinerea activităţii Serviciului Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (S.M.U.R.D.).
Sibienii pot direcţiona 2% din impozitul pe care îl plătesc statului pentru salariile din 2014  sau alte venituri,  pot completa şi trimite, până în 20 mai 2015, DECLARAŢIA 230, dacă au venituri doar din salarii, sau DECLARAŢIA 200, dacă au venituri şi din alte surse (cedarea folosinţei bunurilor, drepturi de autor). Cei care nu cunosc suma corespunzătoare a 2% din impozit pot lăsa căsuţa necompletată, suma urmând a fi calculată de către organele fiscale.
Datele de completare a declaraţiilor sunt:
Denumire entitate nonprofit: FUNDAŢIA PENTRU SMURD
Cod de identificare fiscală: 20177660
Cont bancar (IBAN): RO15 RNCB 0188 0848 0804 0001
După completare, formularul poate fi depus direct, trimis prin poştă cu scrisoare recomandată (confirmare de primire) la Administraţia Finanţelor Publice a localităţii de domiciliu, sau depus la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al Judeţului Sibiu, str. Vasile Cârlova, nr. 16-22 și la Sediul Detașamentului de Pompieri Mediaș, str. Pompierilor, nr. 5.
De asemenea, în fiecare weekend din perioada 15 martie – 17 mai 2015, între orele 14.00 – 18.00, la Promenada Mall din Sibiu va fi  amplasat un punct de informare privind posibilitatea direcţionării a 2% din impozitul pe venit pentru SMURD.  Locuitorii judeţului pot completa formularele puse la dispoziţie și le pot depune în urna din mall. Puncte de informare se vor organiza în Mediaș și Agnita, în centrele comerciale mari din fiecare oraș, sâmbăta și duminica, între orele 14.00 – 18.00.
Fondurile pe care dumneavoastră le direcţionaţi vor fi folosite pentru achiziţionarea de echipamente individuale de protecţie, de intervenţie, aparatură medicală sau pentru finanţarea unor proiecte destinate funcţionării eficiente a Serviciului Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD).
Amănunte privind modalitatea de realizare a direcţionării a 2% din impozitul cetăţenilor pentru SMURD Sibiu pot fi găsite pe site-ul  Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al Judeţului Sibiu, www.isusibiu.ro sau al Fundaţiei pentru SMURD www.fundatiapentrusmurd.ro.
În anul 2014, I.S.U. Sibiu a fost solicitat să intervină la peste 10.000 situaţii de urgenţă, cu o medie de 28 de intervenții pe zi. Astfel, echipajele S.M.U.R.D. Sibiu au intervenit la 9383 cazuri de urgenţă asistate de S.M.U.R.D.
Un produs Blogger.