Cât costă participarea la Loteria Bonurilor și cum se câștigă

Gândul unui câştig nesperat îi face pe tot mai mulţi sibieni să ceară banul fiscal dacă acesta nu li se oferă, anunță www.tribuna.ro. Portofelele celor mai multe doamne sunt deja pline de bonuri fiscale, iar buzunarele domnilor, la fel. În mai puţin de două săptămâni va avea loc extragerea, în 13 aprilie, după Paşti. Deja marea adunare de bonuri este pe ultima sută de metri, puţini sunt cei care ştiu ce se va întâmpla exact şi cum se vor extrage bonurile fiscale câştigătoare. Mai mult decât atât, o raită la cumpărături dovedeşte că deşi au adunat bonurile, oamenii nu ştiu ce să facă cu ele, cui să le trimită şi, cel mai important, cât costă această participare la Loterie. Un lucru trebuie lămurit din start: participarea la Loterie nu implică niciun cost! Tot ce trebuie să faceţi cu bonurile este să le strângeţi. Unul dintre ele vă poate face mai bogat cu un milion de lei (în funcţie de câţi câştigători vor fi, premiul se poate împărţi, la fel ca la 6 din 49). Prima extragere a Loteriei fiscale se va desfăşura la data de 13 aprilie, a doua zi de Paşti şi va fi realizată cu sprijinul Loteriei Naţionale. Vor fi declarate câştigătoare bonurile care vor întruni cele două cifre extrase: una din intervalul 1-999, valoarea bonului, inclusiv TVA, fără subdiviziuni ale leului, iar cealaltă va fi data emiterii bonului.
Următoarele extrageri se vor organiza lunar de Loteria Română, însă bonurile necâştigătoare nu vor mai participa la extragerea următoare. La extragerea lunară vor putea participa doar bonurile fiscale emise în luna calendaristică anterioară organizării extragerii respective.
Rezultatele extragerilor vor fi anunţate de Loteria Română, dar vor fi disponibile şi online, pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice şi pe cel al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, timp de cel puţin 30 de zile de la data extragerii.
SURSĂ TEXT - www.tribuna.ro.
Un produs Blogger.