40 de artiști din România, la Sibiu, la Media Music Awards 2015

Media Music Awards 2015, singura gala de premii muzicale din Romania acordate pe baza difuzarilor radio - TV, in mod transparent si de necontestat, va avea loc la Sibiu pe 3 septembrie, incepand cu ora 19. In premiera pentru Sibiu, editia 2015 va aduce un NUMAR RECORD DE ARTISTI, pe o scena cat latimea unui teren de fotbal, amplasata in Piata Mare. 40 de artisti romani de top vor concerta live la Media Music Awards: Smiley, Delia, Andra, Holograf, Elena Gheorghe, Akcent, Alex Velea,Grasu XXL, Guess Who, Maximilian, Corina, Otilia, Nicoleta Nuca, Maxim, Ami,  Raluka, Dj Sava, Lariss, Lora, Bere Gratis, Ruby, Fly Project, Alina Eremia, Puya, Doddy, Vescan, Melina, Sore, What’s UP, Andreea Balan,  Lidia Buble,  Feli, Naguale & Kaira, Jo, Randi, Uddy, Nadir, Shift, Nicole Cherry, Fameless. Pavel Bartos prezinta edtiia din acest an a galei muzicale Media Music Awards. Indragitul actor, urmarit de milioane de oameni la “Vocea Romaniei” si la „Romanii au Talent”, de la Pro TV, va urca pe scena din Piata Mare pentru a intretine atmosfera prin stilul sau inconfundabil. Este pentru prima data cand Pavel Bartos accepta sa prezinte o gala muzicala, alegand Media Music Awards prin prisma notorietatii evenimentului si a profesionalismului cu care acesta este organizat în fiecare an. Pentru cei care nu pot ajunge la Sibiu, gala va fi difuzata live la MTV si pe Pro TV International.
Evenimentul are loc cu sprijinul Primariei Municipiului Sibiu, si a ajuns deja la patra editie. In fata a peste 100.000 de spectatori in primele trei editii, Media Music Awards a adus artisti de top care au sustinut recitaluri de exceptie beneficiind de o tehnologie multimedia de ultima generatie: ecrane imense, de peste 100 de metri patrati, jocuri de lumini, efecte pirotehnice, jocuri laser sincronizate – in premiera, prin computer – si sonorizare impecabila. 
Trofeele Media Music Awards se acorda in mod transparent pe baza numarului de difuzari media din anul precedent editiei respective. Statisticile sunt efectuate de Media Forest, compania care identifica si monitorizeaza in timp real aparitiile radio si TV. Prin urmare, premiile Media Music Awards reflecta succesul real al artistilor romani, ii premiaza pe cei mai iubiti de public si piesele cele mai apreciate, cu cele mai multe difuzari media si vizualizari pe internet. 
Media Music Awards este un proiect cofinanţat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.
Un produs Blogger.