Bărbat dispărut în județul Sibiu

În data de 21 august 2015, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că, în data de 20 august 2015, un bărbat în vârstă de 30 de ani, domiciliat în judeţul Bacău a plecat voluntar de la locul de muncă din Gura Râului,  jud. Sibiu, fără a reveni. 
Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale desfăşoară activităţi specifice în vederea identificării unui bărbat – SELARU  NICOLAE, în vârstă de 30 de ani, domiciliat în com. Brusturoasa, sat. Camenca, jud. Bacău, care,  în data de 20.08.2015, în jurul orelor 14.00, a plecat în mod voluntar din zona de exploatare forestieră cunoscută sub denumirea de Râul Mic, situată pe raza com. Gura Râului, jud. Sibiu, unde se afla la muncă, într-o directie necunoscută si nu a mai revenit la locul de cazare.
Semnalmente:  înăltime 1,80 m,  greutate - 85 kg, ochi căprui, păr fir drept, brunet, fata ovală, buze groase, constitutie atletică, rasa caucazian.  
Semne particulare: nu are.
Îmbrăcăminte: nu se cunosc.
Persoanele care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie. 
Un produs Blogger.