Locuri de muncă în Germania. Se caută agenți de pază și factori poștali

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea  Forţei de Muncă  Sibiu  - prin Compartimentul EURES , anunţă persoanele interesate privind  organizarea   la Sibiu   a unei selecţii  pentru recrutarea  de  factori poştali  şi  agenţi pază / agenţi de securitate în  Germania.  
Selectia  se va desfăşura în perioada 8 – 9 septembrie  2015  la sediul agenţiei , strada Morilor, nr.51A.   Pe portalul  EURES naţional  www.eures.anofm.ro (accesibil  doar de pe  browser- ul  MOZILLA FIREFOX  sau INTERNET EXPLORER 11 ) au  fost  postate   ofertele  de muncă din Germania   pentru 15   posturi  în meseria de factor poştal, pentru efectuarea  serviciilor poştale   de curierat, predare de colete şi scrisori la destinaţie utilizându-se mijloace de transport adecvate (auto şi biciclete)  şi  10  posturi pentru agenţi pază / 10 posturi agenţi de securitate pentru efectuarea de servicii de patrulare şi pază la diverse obiective  pe timp de zi şi de noapte, într-o echipă  dinamică.
Cerinţe: pentru factorii poştali
-cunoştinte bune de limba germană (scris, vorbit, citit) - nivel B1;
-permis de conducere categoria B;
-condiţie fizică bună, rezistenţă la vreme ploioasă, fără antecedete penale.
pentru agenţii pază şi agenţii de securitate
-cunoştinte foarte bune de limba germană (scris, vorbit, citit) - nivel B1; 
-permis de conducere categoria B;
-condiţie fizică bună,  fără antecedete penale, experienţa în domeniu constituie avantaj. 
Durata contractului  de muncă  este  de  6 luni, cu posibilitatea prelungirii  acestuia pe perioadă nedeterminată. Se lucrează 6 zile/săptămână,  concediul de odihnă anual  fiind de 26-30 de zile.
Mod de aplicare: se transmite C.V.-ul  doar în limba germană, însoţit de copii ale actelor de studii (pentru factorii poştali) şi eventuale referinţe în limba germana pentru agenţii paza/agenţii de securitate)  pe adresa de e-mail:
hochdorfer@HKS-Gruppe.de, în atenţia d-nei Dr. Eniko - Ilona Hochdorfer  şi doar pentru monitorizare (fără feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.
Menţionăm că la interviu vor participa doar persoanele preselectate  de către   reprezentantul angajatorului în urma aplicaţiei făcute de solicitant.
Persoanele   cu domiciliul în judeţul SIBIU care corespund cerinţelor posturilor oferite trebuie să se adreseze  asistentului  EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, strada Morilor , nr.51A  etaj.4, camera 440 telefon:0269.210882 int.119, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate . Înscrierea  se realizează pe baza următoarelor documente:
-copie act de identitate sau paşaport (valabilitate minim 6 luni);
-C.V model  Europass (cu fotografie) în  limba germană (Lebenslauf);
-cazier judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);
-adeverinţa de la medicul de familie, cu menţiunea „Clinic sănătos/Apt pentru muncă”;
Un produs Blogger.