Astăzi, derby la Mediaș: Gaz Metan - CS Mioveni

Neînvinsă în actualul sezon, Gaz Metan Mediaș joacă, astăzi, de la ora 11, pe teren propriu, derbiul etapei a V-a în Seria a II-a a eşalonului secund, cu CS Mioveni. Gaziştii speră să obţină un nou succes şi speră ca echipa din Baia Mare să se împiedice la Oradea, pentru a ajunge în fotoliul de lider. Antrenorul "lupilor negri", Ion Balaur, a declarat, în conferinţa de presă de joi, că Mioveniul este adversarul cel mai dificil de până acum, din acest sezon. Tehnicianul speră totuşi ca jucătorii săi să ia toate punctele. "CS Mioveni este echipa cel mai bine cotată la momentul acesta, cu câțiva jucători care au jucat în Liga I. Sunt jucători care evoluează de multă vreme împreună. Este o echipă imprevizibilă. Ne-am pregătit toată săptămâna, am avut și un tonus mai bun după rezultatul de la Cluj (1-0 cu "U" Cluj) și sper să câștigăm", a spus Ion Balaur. 
Vitinho s-a accidentat și va lipsi mult timp
Pierdere grea pentru Gaz Metan înainte de extrem de dificila partidă cu CS Mioveni! Vitinho Medeiros s-a accidentat la unul din antrenamentele din această săptămână și nu va juca în partida de sâmbătă. Antrenorul Ion Balaur a spus, ieri, într-o conferință de presă, că accidentarea este una care îl va ține pe brazilian departe de gazon pentru o perioadă mai lungă. "Vitinho s-a accidentat la începutul săptămânii, la un antrenament. Probabil că va lipsi o perioadă mai lungă. În rest, cam toți fotbaliștii sunt apți pentru meciul de sâmbătă. Cel care va intra în locul lui trebuie să facă totul pentru a arată că merită să joace", a afirmat tehnicianul Gazului Metan.
Llullaku: "Trebuie să câștigăm toate punctele pe teren propriu"
Azdren Llullaku, mijlocaşul Gazului Metan, este încrezător înaintea partidei de sâmbătă cu CS Mioveni și speră în obținerea celor 3 puncte de către echipa sa. Llullaku a spus că echipa s-a antrenat foarte bine pe parcursul întregii săptămâni și a precizat că Gaz Metan trebuie să își câștige toate punctele de pe teren propriu. În același timp Llullaku, cel care va fi folosit pe postul de atacant, spune că îi convine această poziție, pentru că în acest fel este mai aproape de poartă și de gol. "Acesta este cel mai greu meci al nostru. Trebuie să fim concentrați 100% și trebuie să câștigăm neapărat acest meci. Pe terenul nostru nu trebuie să lăsăm puncte, trebuie să le câștigăm pe toate și o să încercăm să facem asta și cu Mioveni. Eu nu prea am jucat atacant în trecut, dar e bine, sunt mai aproape de poartă, am mai multe faze din care să dau gol. Pentru mine e ok, unde mă pune antrenorul acolo joc și dau maximum. Am avut o săptămână foarte bună, ne-am prregătit foartr bine și cred că o să iasă bine sâmbătă", a spus Llullaku.
Un produs Blogger.