Cristian Pustai a semnat cu FC Botoșani

După ce, zilele trecute, la Mediaş se vorbea tot mai insistent despre o revenire a lui Cristian Pustai pe banca Gazului Metan, tehnicianul a ajuns în cele din urmă la FC Botoşani, echipă din primul eşalon, care s-a despărţit, acum 3 săptămâni, de Leo Grozavu. "Profesorul" şi oficialii grupării botoşănene au ajuns la un acord pentru sezonul 2015/2016. "Cristi Pustai este noul antrenor al FC Botoşani. Am negociat cu el, la Bucureşti, şi va prelua echipa. Înţelegerea cu el este valabilă până la sfârşitul acestui campionat, cu drept de prelungire", a spus preşedintele clubului FC Botoşani, Cornel Şfaiţer.
Oficialul formaţiei botoşănene a mai precizat că Pustai va debuta duminică: "Iniţial, vorbisem ca el să vină la Botoşani să vadă meciul cu ASA Tg. Mureş şi să stea pe bancă de la partida cu CSU Craiova. El este acum pe drum, vine spre Botoşani. Joi va conduce antrenamentul, iar duminică va debuta pe bancă în meciul cu ASA. Va pregăti acest meci împreună cu staful nostru, urmând ca după să definitivăm şi staful cu care el va lucra la Botoşani".
Digi Sport susţine că salariul maxim pe care Pustai îl poate încasa este de 5.000 de euro. Vasile Miriuţă şi Petre Grigoraş au fost, de asemenea, pe lista Botoşaniului, dar au refuzat oferta.

Un produs Blogger.