Descoperă Mediașul, concurs al Rotaract Club Mediaș

Rotaract Club Mediaș organizează cea de-a treia ediție a concursului Descoperă Mediașul, un eveniment dedicat elevilor de clasa a VII-a din școlile gimnaziale din Mediaș, ce va avea loc în data de 17 octombrie 2015, începând cu ora 10 până la ora 13 în centrul istoric al orașului. Prin acest proiect se urmărește dezvoltarea bagajului de cunoștințe despre propriul oraș al generației viitoare, capacitatea de sinteză și esențializare, gândirea logică, spiritul de echipă și creativitatea. De asemenea, se încurajează mișcarea în aer liber și spiritul de competiție. Copiii vor cunoaște mai bine aspecte legate de istoria Mediașului și vor aprecia mai mult frumusețea și bogăția locurilor prin care trec zi de zi.
A treia ediție a concursului de treasure hunt desfășurat la Mediaș va aduna 9 echipe – câte una din fiecare din cele 9 școli generale din Mediaș. Fiecare echipă va fi formată din 3 elevi din clasa a VII-a. Pe baza materialului despre principalele obiective ale Cetății Mediaș, care va fi pus la dispoziție pe site-ul Rotaract Club Mediaș (http://www.rotaractmedias.org), se vor stabili 10 indicii care îi vor purta pe copii prin centrul medieval al cetății – de la un obiectiv la altul – prin descoperirea următorului indiciu la fiecare etapă.
La finalul evenimentului se vor acorda 3 premii (constând în tablete electronice, mp3-playere și stick-uri de memorie), Cupa Descoperă Mediașul pentru echipa câștigătoare și pachete cu dulciuri pentru toți participanții.
Un produs Blogger.