FOTO: Accident incredibil: S-a înfipt cu mașina între două bascultante





Inconştienţa unui tânăr din Galaţi putea avea consecinţe tragice atât pentru el, cât şi pentru cei care se aflau cu el în maşină miercuri de dimineaţă, scrie www.tribuna.ro. Convins că poate scurta drumul pe autostrada închisă, tânărul a vrut să se strecoare printre două basculante. A rămas imobilizat între cele două utilitare şi doar un noroc chior a făcut ca niciunul dintre cei cinci tineri să nu sufere leziuni grave. Tinerii le-au povestit poliţiştilor că ar fi vrut să ajungă la Sebeş, dar s-au rătăcit, aşa că au vrut să intre cu maşina pe Autostradă, îndepărtând balizele de pe carosabil, din zona Sălişte. Tot norocul i-a scăpat de la o moarte sigură, pentru că, dacă nu s-ar fi oprit între cele două basculante, maşina ar ajuns în zona unde se escavează şi s-ar fi prăbuşit în râpă.  "Numai şoferul ştie ce a avut în cap. Totul a fost închis, erau indicatoare. Maşina era înţepenită între basculante, a avut noroc cu faptul că s-a oprit între ele. A avut şi viteză. Au dat la o parte balizele ca să intre aici. Şoferul iniţial a zis că nu a mai avut frâne dar numai el ştie ce a avut, ce a făcut. Nu avea voie să intre aici din moment ce autostrada e închisă, e semnalizat corespunzător. Şi-au forţat norocul! Dar bine că au avut noroc!!! Mare noroc şi că au fost maşinile acolo, altfel se duceau în groapă. A fost ceva... de film, nu alta! Râdem acum, dar era o catastrofă dacă nu erau maşinile”, spune un şofer care a trecut prin zonă imediat ce s-a întâmplat evenimentul.
Şoferul circula în timpul nopţii de marţi spre miercuri de la Bucureşti spre Timişoara, iar după ce a trecut de Sibiu s-a gândit să scurteze drumul pe autostrada închisă pe o porţiune de 22 de kilometri între Sălişte şi Cunţa. A trecut de balizele de semnalizare, a intrat printre barierele de beton şi şi-a continuat drumul nestingherit. Nu a trecut mult şi dintr-odată s-a pomenit în faţă cu basculantele şi maşinile parcate pe drumul aflat în reparaţii. Viteazul a crezut că se poate strecura printre doi mamuţii de metal, dar s-a înşelat. A rămas prins între maşini împreună cu ceilalţi patru pasageri.
Tânărul de 25 de ani, din Galaţi a sunat imediat la Poliţie. Oamenii legii i-au suspendat permisul pe 60 de zile şi l-au amendat cu 630 de lei. 
SURSĂ TEXT și FOTO - www.tribuna.ro
Un produs Blogger.