Hoț de carduri și portofele, arestat preventiv

Un bărbat de 41 de ani este cercetat în stare de arest prevetiv de către procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu. Bărbatul este suspectat că ar fi săvârşit mai multe infracțiuni de furt calificat, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și acces ilegal la un sistem informatic. Dosarul, instrumenat inițial de polițiștii Secției 1 Poliție Sibiu, a fost declinat spre competentă soluționare procurorilor D.I.I.C.O.T. Sibiu. Pentru instrumentarea acestui dosar, polițiștii sibieni au colaborat cu Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu.
Potrivit cercetărilor efectuate, în data de 29 octombrie, polițiștii Secției 1 Poliție Sibiu l-au identificat pe bărbatul care era suspectat de săvârșirea în data de 14 octombrie a unui furt din vestiarul unei societăți comerciale. Suspectul a sustras din vestiar un portofel în care victima deținea și un card bancar, având inclusiv PIN-ul acestuia atașat. Suspectul a efectuat 5 tranzacții cu acest card, prejudiciul creat victimei fiind de 2.300 de lei. Totodată, în cadrul investigațiilor efectuate, polițiștii sibieni au stabilit faptul că bărbatul este bănuit de comiterea a altor două infracțiuni de furt calificat (a pătruns prin efracție în incinta altor două societăți de unde a sustras bani sau portofele).
Suspectul, un sibian în vârstă de 41 de ani, este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos și acces ilegal la un sistem informatic, dosarul fiind declinat spre competentă soluționare procurorilor D.I.I.C.O.T. Sibiu.
Un produs Blogger.