Joi: Concursul blogg-urilor, la Mediaș

Ediția a 6-a a Mediaș Blog Awards va avea loc în data de 26 noiembrie 2015, ora 17.30 la Casa Gazelor Naturale și va fi o ediție specială. Mediaș Blog Awards are ca scop principal promovarea comunicării on-line pentru diseminarea informației, participare publica și diversitate de idei. Totodată, Mediaș Blog Awards urmărește și dezvoltarea comunității virtuale medieșene și consolidarea parteneriatelor între bloguri. În 2009 au fost 41 de participanți, în 2010 – 44, în 2011 – 53, în 2012-49, iar în 2014 -21 de participanți. Din cauza scăderii numărului de blogguri active la Mediaș, organizatorii s-au gândit să organizeze în acest an și o conferință prin care să transmită informații de bază pentru cei care se gândesc să-si deschidă un blog.
Spre deosebire de anii trecuți, nu va mai exista un concurs pe categorii. Organizatorii vor primi de la cititori nominalizări pentru bloggurile active pe care le vor premia cu diplome și materiale promoționale, dându-le ocazia să se prezinte și în cadrul conferinței. Participarea la Mediaș Blog Awards & Conference 2015 este gratuită, cu sprijinul Casa Gazelor Naturale.
Medias Blog Awards & Conference 2015 este un concurs organizat de Feri Teglaș Blog și Proiectul MediasLive cu sprijinul Casa Gazelor Naturale și Vitamina Marketing.
Un produs Blogger.