Un fost jucător al Gazului Metan doarme prin vestiare și pe masa de masaj

Nemulţumit de condiţiile de cazare oferite de club, mijlocaşul bucureștean Răzvan Avram (29 de ani, FC Brașov, Liga 2), jucător care a evoluat în Liga I, la Gaz Metan Mediaș și Victoria Brănești, a luat o decizie incredibilă: doarme la stadion, în vestiar, pe masa de masaj sau în cabinetul medical, dezvăluie monitorulexpres.ro! ”Aici măcar am căldură şi nu mă deranjează nimeni“, spune fotbalistul. 
Un cunoscut fotbalist de la FC Braşov doarme la Stadionul Tineretului! Mai precis, în vestiar, pe masa de masaj! Transferat în această vară la FC Braşov, mijlocaşul Răzvan Avram se confruntă de cîteva zile cu o situaţie incredibilă. Nemulţumit de condiţiile de cazare oferite de club, ”Piticul“ de către colegi a luat o decizie care i-a luat pe toţi prin surprindere. În vară, cînd a venit la FC Braşov, şefii clubului i-au oferit lui Avram o cazare într-o garsonieră din oraş, care nu avea însă nici frigider, nici televizor, astfel că fotbalistul a refuzat această variantă. Şefii clubului i-au oferit, ca variantă provizorie, o cazare la o pensiune din Tărlungeni, unde Avram a împărţit camera cu alţi doi jucători, Burlacu şi Grigoruţă.
În tot acest timp, Avram a aşteptat ca situaţia să fie rezolvată. Fotbalistul spune că nu mai poate sta la pensiune din cauză că patul este rupt, iar în cameră era frig. ”Am fost cazat într-o cameră cu trei paturi, cu Burlacu şi Grigoruţă. Parcă eram la internat. Patul era rupt, nu aveam căldură… M-am săturat să dorm în trening. Am rezistat cât am rezistat, dar acum chiar nu mai pot. Am trăit o situaţie incredibilă. Făceam autostopul să vin la antrenamente, indiferent că afară ploua sau era frig. Nu am mai suportat“, a spus Avram, pentru monitorulexpres.ro. 
Duminică seara, la întoarcerea de la Satu Mare, fotbalistul a surprins întreaga delegaţie braşoveană cînd a anunţat că va rămâne peste noapte la stadion! ”A fost decizia mea să dorm la stadion, în vestiar. Aici măcar am căldură şi nu mă deranjează nimeni. Asta este, ce să fac? În prima seară am dormit pe masa de masaj, iar luni seara în cabinetul medical. Eu sper ca cei din conducere să găsească o soluţie“, a mai povestit fotbalistul braşovean. 
Un produs Blogger.