4 accidente rutiere în Mediaș și pe Drumul Național 14

Nu mai puțin de 4 accidente rutiere s-au produs de joi după amiaza până vineri dimineața în Mediaș și nordul județului Sibiu.
Primul eveniment rutier s-a produs la intrarea în Mediaș dinspre Sibiu. Șoferul unui autoturism care circula spre Sibiu nu a adaptat viteza la condițiile de carosabil umed și s-a răsturnat în afara șoselei. Un pasager din autoturism a fost rănit ușor, fiind transportat la Spitalul Municipal Mediaș. 
Tot ieri după-amiază, un medieșean de 39 de ani, care circula cu bicicleta pe strada Cloșca din oraș s-a dezechilibrat într-o intersecție și a căzut pe șosea. Biciclistul a suferit răni ușoare.
Vineri dimineața în jurul orei 4, un bărbat de 37 de ani din Ialomița care circula pe Drumul Național 14, într-o succesiune de curbe în afara localității Hoghilag a pierdut controlul volanului din cauza vitezei și a ieșit de pe șosea. În urma accidentului, un pasager din autoturism a fost rănit.
Un alt accident rutier s-a produs vineri dimineața pe raza localității Copșa Mare. Un tânăr de 23 de ani din Mediaș, a pierdut controlul volanului pe fondul consumului de alcool, a ieșit de pe șosea și a lovit un autoturism parcat. Șoferul a fost rănit ușor în urma accidentului. Când a fost testat cu aparatul alcooltest, polițiștii au stabilit că acesta avea o îmbibație alcoolică de 0,58 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.

Un produs Blogger.