400 de locuri de muncă în Portugalia

Agenţia   Naţională  pentru  Ocuparea  Forţei  de  Muncă organizează, în luna februarie 2016 o  selecţie  pentru lucrătorii în agricultură  (culegători de mazăre). Danemarca oferă aproximativ  400 de locuri de muncă pentru  recoltarea mazărei în Portugalia deoarece angajatorul danez deţine în această ţară o filială a firmei daneze Greenpeas. Se va munci într-o fermă cu lucrători din diverse ţări, cu oportunităţi de dezvoltare a abilităţilor de muncă şi socializare. Compania promovează respectul reciproc, responsabilitatea şi încrederea reciprocă între lucrători.
Cerinţe: 
-vârsta minimă 18 ani; 
- rezistenţă la muncă fizică grea, indiferent de clima;
-experienţa în munca agricolă-avantaj; 
-lucrătorii trebuie să fie motivaţi şi flexibili în privinţa programului;
-toleranţă şi respect pentru colegii din echipă; 
-onestitate şi responsabilitate în toate situaţiile;
-atitudine pozitivă pentru dezvoltarea abilităţilor şi contribuţie pozitivă în cadrul echipei;
- cunoştinţe de limbă engleză nivel minim. 
Mai multe informaţii despre muncă se găsesc pe website-ul www.My-greenpeas.com. Plata muncii este în funcţie de cantitatea culeasă. Salariul minim pe lună/persoană pentru 172 de ore de lucru este de 690 euro brut. Dacă se culege mai mult de 1950 kg /lună, se va plăti pentru fiecare kg cules în plus, 0,35 euro/kg. Impozitul şi contribuţiile sociale se vor deduce din salariu conform legislaţiei portugheze.
Transportul dus-întors România-Portugalia este în responsabilitatea lucrătorului. Transportul de la locul cazării la locul de muncă este gratuit fiind asigurat de angajator. Mai multe informaţii despre cazare şi transport se găsesc pe website-ul www.My-greenpeas.com
Durata contractului: 1 martie - 1 iunie 2016. Program de lucru 6 zile/săptămana. Munca începe devreme dimineaţa si se termină în jurul prânzului.
Mod de aplicare:
Candidaţii trebuie să trimită un CV model EUROPASS, cu poza inclusă, pe adresa de e-mail: work@greenpeas.dk. Termenul limită pentru trimiterea aplicaţiilor este 1 februarie 2016.  Instrucţiunile de aplicare se găsesc pe website-ul www.My-greenpeas.com
Preselecţia aplicanţilor se face telefonic sau prin e-mail de angajator. Invitarea la selecţie a persoanelor preselectate se va face de către consilierul EURES din cadrul AJOFM Bihor şi/sau de consilierul EURES de la AJOFM Timiş. Selecţia va avea loc la mijlocul lunii februarie, în zona de vest a ţării (Oradea şi/sau Timişoara). Detaliile referitoare la data locaţia şi programul selecţiei vor fi trimise NUMAI persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu.
De asemenea persoanele interesate trebuie să se înregistreze  în evidentele ANOFM la sediul AJOFM Sibiu  strada Morilor , numărul  51 A etaj 4 , camera 440, telefoane: 0269.21.08.82 interior 119  şi 0269.23.77.19, iar actele necesare pentru înscriere  sunt următoarele: 
- copie BI./CI  sau copie paşaport cu valabilitate de minim şase  luni;
- CV model  EUROPASS in limba  romana cu poza inclusa;
- cazier judiciar în original care să ateste că nu au  antecedente  penale   
  ( termen de    valabilitate şase luni) ;
- adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea ,,clinic sănătos”;
Un produs Blogger.