Dezbatere la Mediaş: „HIV/SIDA o problemă a comunității”

Fundaţia Andreea Mediaş, alături de partenerul său local, Casa Gazelor Naturale Mediaş, organizează dezbaterea cu tema: „HIV/SIDA o problemă a comunității”, care va avea loc în data de 8 decembrie 2015, de la ora 14, la sediul Casei Gazelor Naturale, de pe Şoseaua Sibiului numărul 5. Obiectivul dezbaterii este acela de a aduce în atenția societății problemele actuale ale pacienților seropozitivi din județul Sibiu.
Tema principală a discuțiilor este legată de toleranță, în condițiile în care persoanele diagnosticate cu HIV/SIDA constituie categoria cea mai discriminată din România, având cele mai mici șanse de integrare pe piața muncii.

Activitatea are loc în cadrul Campaniei „InspiRed” derulată la nivel național de către Uniunea Națională a Organizațiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA (UNOPA), un demers prin care se dorește extinderea ariei de sensibilitate a fiecărui om, încurajând la deschidere față de persoanele ce trăiesc cu HIV/SIDA, atunci când  au ocazia să le întâlnească ori  să vorbească despre ele. E o campanie care respectă pe fiecare ca om: atât persoana cu HIV, cât și persoana căreia ne adresăm (din publicul țintă).

Un produs Blogger.