10 răniți în 3 accidente rutiere, lângă Mediaș

10 persoane au fost rănite în weekend-ul recent încheiat în urma accidentelor rutiere petrecute pe Drumul Național 14, în zona Mediaș.
O fată de 17 ani și un tânăr de 20 de ani au fost răniți vineri seara într-un accident rutier produs pe Drumul Național 14, între Copșa Mică și Târnava. Tânărul de 20 de ani conducea autoturismul spre Copșa Mică, iar într-o curbă a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și s-a răsturnat într-un șanț. Atât șoferul, cât și tânăra de 17 ani au fost răniți în urma accidentului rutier.
3 persoane au fust rănite sâmbătă dimineața în urma unui accident rutier petrecut în localitatea Dârlos. Un tânăr de 19 ani aflat la volanul unei mașini se deplasa pe strada Principală din Dârlos spre Curciu, a pierdut controlul volanului și a intrat în zidul unei case. 3 persoane aflate în autoturism au fost rănite, respectiv șoferul și două tinere în vârstă de 25 de ani.
De departe, cel mai grav accident rutier s-a petrecut sâmbătă seara. 5 persoane au fost rănite sâmbătă seara în jurul orei 22, într-un accident rutier produs la ieșirea din Tîrnava spre Copșa Mică. Potrivit informațiilor oferite de Poliția Rutieră, șoferul unui autoturism Volkswagen care circula spre Copșa Mică nu a adaptat viteza într-o curbă la drepta, a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de un Mercedes care circula din sens opus. Șoferul autoturismului Volkswagen și o altă persoană au suferit răni grave, alte 3 persoane fiind rănite în urma acestui accident rutier. 
În afara acestor accidente rutiere, alte 5 tamponări sau autotamponări s-au petrecut în weekend în zona Mediaș. AICI, AICI, AICI, AICI și AICI găsiți detalii și galerii foto de la aceste evenimente.

Un produs Blogger.