VIDEO - Zeci de persoane intoxicate în noaptea de Revelion la un restaurant


10 persoane au ajuns la spital în noaptea de Revelion după ce au mâncat la restaurantul unui hotel din municipiul Sibiu. Echipaje Smurd și de Ambulanță acordă în continuare îngrijiri și altor persoane. Cei 10 pacienți au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Sibiu, urmând să primească tratament adecvat și să li se recolteze probe pentru a afla cauza toxiinfecției alimentare. Alte 30 de persoane s-au simțit rău, însă au refuzat transportul la spital. “Au fost preluate 13 victime, doi copii şi 11 adulti cu dureri abdominale si varsaturi. Victimele au fost transportate la UPU Sibiu şi la Spitalul Luther. Alte 30 de persoane au primit îngrjiri medicale însa au refizat transportul la spital”, precizează Bianca Slomnea, purtător de cuvant al ISU Sibiu. 
Turiştii care au ajuns la spital fac parte dintr-un grup de peste 100 de persoane. “Suntem veniţi de mai multe zile, nu am avut nicio problemă pănă acum. Se pare ca totul  a pornit de la o ciorbă pe care am servit-o azi. Mulţi s-au simţi rău şi au avut nevoie de medic”, a declarat pentru stitidesibiu.ro unul dintre turisti.
Pentru un pachet de patru zile, cu  revelionul inclus, turistii de la hotel parc spun ca au platit cate 1.500 de persoană.
SURSĂ VIDEO - www.stiridesibiu.ro
Un produs Blogger.