Foarte important pentru viitorii părinți din Mediaș

Mână în Mână cu Fericirea împreună cu Ștefania Samarghitan au pregătit un eveniment deosebit, pe data de 18 martie 2016, la Hotel Traube din Mediaș. În ambianța plăcuta a Sălii de Conferințe a Hotelului Traube, pe parcursul a 3 ore medieșenii interesați vor descopei alături de Ștefania lucruri noi, dar şi vechi de când lumea, despre bebeluşi, părinţi şi alăptare. Într-o lume bombardată de informații și sfaturi contradictorii, orice viitoare mamică are nevoie de îndrumarea unui specialist pentru a lua deciziile corecte în ceea ce privește sănătatea sa și a bebelușului său. Seminarul este împărțit în două secțiuni. În prima parte vor fi aflate informații importante în ceea ce privește sarcina, nașterea și îngrijirea nou-născutului,iar a doua parte va fi dedicată în totalitate subiectului alăptare, care este un proces pe cât de frumos, sănătos și împlinitor, pe atât de dificil în lipsa informațiilor corecte și a unei pregătiri riguroase. 
Cine este Ștefania Samarghitan?
“Sunt femeie, mamă, psiholog, educator prenatal certificat Lamaze, doula ( adică o persoană care oferă sprijin emoţional în timpul travaliului. Ea susţine mama în a avea acea experienţă pe care şi-o doreşte, oferind atât suport emoţional, încredere, încurajare, o prezență calmă şi apropiată, cât şi metode şi tehnici de control al durerii) şi consilier în alăptare.… sunt pasionată de munca mea şi de felul miraculos în care venirea pe lume a unui bebeluş poate transforma viaţa unei familii şi mai ales a unei mămici. Cine aş vrea să fiu? Aş vrea să fiu pentru tine persoana care-ţi sta alături într-o călătorie plină de provocări şi magie, la capătul căreia să te regăseşti mai puternică, mai împlinită, mai… FEMEIE…Te aştept vineri, 18 martie 2016, de la ora 17 să ne cunoaştem şi să descoperim lucruri noi, dar şi vechi de când lumea, despre bebeluşi, părinţi şi alăptare. Te invit să facem ordine împreună în noianul de informaţii contradictorii cu care tinerii părinţi sunt bombardaţi!”, explică chiar Ștefania.
Prețul unui bilet la acest eveniment este de 50 de lei. Participarea se face pe bază de înscrieri la adresa contact@manainmanacufericirea.ro sau la telefonul 0745.598.141.

Un produs Blogger.