Minor de 14 ani din Mediaș, complicele altui copil care a terorizat orașul cu peste 200 de furturi, reținut de polițiști

ACTUALIZARE - "În data de 1 martie, în urma activităților specifice desfășurate, polițiștii Biroului Investigații Criminale Mediaș au depistat și reținut pentru 24 de ore un minor, în vârstă de 14 ani, domiciliat în municipiul Mediaș.  Minorul este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire și alte violențe, nerespectarea regimului materiilor explozive, 5 infracțiuni de furt calificat și o infracțiune de complicitate la furt calificat, fapte comise în perioada decembrie 2015 – februarie 2016. Din investigațiile efectuate, polițiștii Biroului Investigații Criminale Mediaș au stabilit faptul că minorul de 14 ani a comis faptele cu ajutorul unui complice, respectiv a unui minor de 11 ani, domiciliat în localitatea Buzd. În cursul acestei zile, minorul de 14 ani urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș și ulterior, Judecătoriei Mediaș cu propunere de arestare preventivă. Polițiștii Biroului Investigații Criminale Mediaș continuă cercetările", spun reprezentanții IPJ Sibiu.

ȘTIREA INIȚIALĂ - Un minor de 14 ani a fost reținut în cursul zilei de marți de polițiștii din Mediaș. Acesta este suspectat că a comis în cursul lunilor noiembrie 2015-februarie 2016 zeci de furturi alături de "spaima" polițiștilor din Mediaș, un alt minor de 11 ani, care are la activ peste 200 de spargeri și furturi. Minorul de 14 ani va fi prezentat în cursul zilei de joi instanței cu propunere de arestare preventivă.
Un produs Blogger.